Mustafa'm o anları tekrar yaşadım,Barkın'ın müthiş kareleri var hemen indirdim ellerine sağlık kardeşim.Tekrar Allah kabul etsin
amin abi inşallah , istersen orjinalleri de var veririm bi ara
Mustafa müsait olursan annesi ile olan fotoğraftan çıktı alabilirmiyim
bende yaptırırım abi istersen veya bana mail adresini gönder sen , ben sana orjinalini gönderim , istediğin zaman sende bastırabilirsin , hem orjinali olsun elinde
mustafa abi ve arkadasları emegınıze saglık gerçekten çok guzel bır organızasyon ve kareler elde edılmıs. Sankı sahur o gunu tekrardan yasadım.
yalniz o muz sahnesi hardbiden nedir oyle Ratip saolasın gozunden kacmamıs
Böyle güzel bir organizasyon ve ev sahipliğinizden dolayı Musfacım sana ve arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Elinize sağlık.
Ayrıca katılım yapan tüm abilerime, kardeşlerime, yengelerime ve yeğenlerime teşekkür ederiz. Sizlerle olmaktan çok mutluyuz, iyi ki varsınız...
Kübra & Ahmet
*İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.
Böyle güzel bir organizasyon ve ev sahipliğinizden dolayı Musfacım sana ve arkadaşlarına çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Elinize sağlık.
Ayrıca katılım yapan tüm abilerime, kardeşlerime, yengelerime ve yeğenlerime teşekkür ederiz. Sizlerle olmaktan çok mutluyuz, iyi ki varsınız...
Yorum