Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Mustafa'nın Ramazan İftarı 20-07-2013

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: Mustafa'nın Ramazan İftarı 20-07-2013

Allah'ın nasip ettiği imkanları bu organizasyon gibi hayırlı ve helal yollarda kullanmak çok güzel...
    Mustafa'ya, ekibine ve katılım yapan herkese teşekkürler.
    Rabbim daimi etsin...

Yorum

gece yarısından sonra katılmama ragmen mukemmel bır ramazan günüydü. imkanlarını bizim memnunıyetımız için kullanan mustafa abiye ve emegı gecen herkerse tesekkurleımı sunmak istiyorum. TESEKKURLER INSIGNIA TEAM aılesı.

Yorum

evet çok eğlenceli bir gün gece geçirdik mustafa abiye engin abiye ersin abiye ahmete erman abiye tekrardan teşekkürler bizlere yufka aöıp börek yapan yengelerime hepiniz iyiki varsınız çok teşekkürler
        Herkesin kesesine bereket inşallah
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Mustafa Allah kabul etsin kardesim
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
            Sevgili Mustafacığım ,

Mübarek günde canı gönülden yapmış olduğun bu güzel davet ve ev sahipliğin için arkadaşların ve sana canı gönülden ben ve ailem olarak teşekkür ederim.

Etkinliği özetler isek ,

Listeye ismini yazdıran arkadaşların %99 katılım sağlayarak yaklaşık 50 kişilik bir katılımla iftar öncesi mekanda buluştuk ve şahane sohbetler eşliğinde iftar vaktini bekledik ve oruçlarımızı güzel iftarlıklar ve yemeklerle açtık açtık şahane sohbetler eşliğinde güzel tatlılar ve özel olarak yapılmış Erzurum Kadayıf dolmalarını afiyetle yedik kadayıf dolmaları için Orhan ve Serhan kardeşe teşekkürler sonrasında Mustafa kardeşim bizler için bahçesini yazlık sinema moduna çevirdi üyelerin hoşuna giden Hızlı ve Öfkeli filmi Güzel meyveler eşliğinde seyredildi güzel meyveleri bizim için seçen ve tedarik eden Bülent hocama teşekkürler filim sonrasında youtube dan bizim geçmiş videolarımız seyredildi ve bol kahkahalı videoları seyrettik Volkan kardeşime de bu güzel videolardaki üstün performansından dolayı teşekkürler bizler filim seyrederken bizler için hamur yoğurup özel katmer ve hamur işi yapan Eşime ve yardım eden diğer ablalarım ve kardeşlerime teşekkürler sahur için Haşhaşlı çörek ve sigara börekleri Yapan Muharrem ve annesine teşekkürler,Kayseri usulu Paçanga böreği yapan Ahmet ve eşine ,Volkan ve eşine güzel kek için teşekkürler,Sufan ve eşine güzel poğaça ve açma için teşekkürler ,İzzet ve eşinin yaptığı özel salatalar ve börek ler için teşekkürler,Yılmaz ve ailesinin getirdiği zengin kahvaltı çeşitleri için teşekkürler,Nurettin ve eşinin özenle seçtikleri içecekler ve zengin kahvaltı çeşitleri için teşekkürler,gece yarısı bize katılan Ali(BABOLİ) ve Ailesinin hazırladığı özel pideler için teşekkürler,bol yiyecekler içinde hatırlayamadığım üyelerimize ve eşlerinede ayrı ayrı teşekkürler tekrardan bütün arkadaşlarımıza eşlerine teşekkürler haklarını helal etsinler.Kamil ,Hasan,Özkan ve eşlerinin özenle hazıladıkları yiyecekler içinde ayrıca teşekkürler.

Bol yiyecekler eşliğinde sahurlarımızı yapıp evlerimize dağıldık.

Tekrar bu güzel etkinliğin hazırlanmasında Mustafa ve Arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkürler ve Allah razı olsun haklarını helal etsinler

Bizleri Unutmayan ve İftar vakti arayarak bizi mutlu eden Cemil abiyede teşekkürler inşallah Ankara ve diğer illerimizde de böyle güzel buluşmalara ve etkinlikler yaparlar.

Gecemizi neşelendiren Erhan,Gökhan,Kadir,Emre,Çağrı, Ender,Onur ,Oktay,Orhan ve Serhan 'a da ayrıca teşekkürler.

İsmini unuttuklarım içinde kusuruma bakmayın hakkınızı helal edin Allah razı olsun.

İyiki varsınız arkadaşlar

Bu guzel aksamda emegi gecen herkese kendim ve esim adina cok tesekkur ederim. Bu arada Fatih abi izzet ve esinin yaptigi salatalar demis ama salatayi esim yapti ben salata yapmam oyle baskalari gibi yani asagidaki gibi hanimin yanina oturup borek acmam ...
            2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

2010 BMW 320d Lci

Yorum

İzzet ölüm fermanını imzalıyorsun bak

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Volkan abimin gözleri parlıyor

2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Teftişe gelmiştir

Yorum

Yine süper bir bulusmaya imza atmissiniz çalıştığım icin katilamadim ama içim icimi yedi valla mustafa kardeşimin allah kabul etsin
                      2015 leon fr

Yorum

İzzet ölüm fermanını imzalıyorsun bak
                        allah rahmet eylesin iyi bir kardeşimizdi izzet kardeşimiz .. O fotoğrafta gırgırına oturmuştum masaya yalnız bu fotoyu izzet çekmemişti , izzete yardım yataklık eden herkes bu saatten sonra düşmanımdır izzete Allah'tan rahmet sevdiklerine sabır dilerim pray

1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler

Yorum

Teftişe gelmiştir
                          Ne teftisi abi gorduk teftisi haftaya bana iftar icin kalabalik misafir geliyor Volkan abiye borek siparisi vericem...
                          2010 BMW 320d Lci

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
                            Yine süper bir bulusmaya imza atmissiniz çalıştığım icin katilamadim ama içim icimi yedi valla mustafa kardeşimin allah kabul etsin
                            Nasip değilmiş, Diğer iftar buluşmalarına gelirsin inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                              Teftişe gelmiştir
                              Ne teftisi abi gorduk teftisi haftaya bana iftar icin kalabalik misafir geliyor Volkan abiye borek siparisi vericem...
                              Ne diyorsun demek umut vaad ediyor vay volkan vay seni böyledemi görecektik

Yorum

ne güzel işte insan hizmet eden sevabı götürür.. hele sahurda hizmet daha sevap...
                                Helal kardeşime
                                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                                [center]

Yorum

İşleniyor...
                                X