Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsignia team DENİZDE

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: İnsignia team DENİZDE

Orjinal yazı sahibi: cagri
    Nasil gidiyor?
    sensiz tadi yok be panpa
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
      Orjinal yazı sahibi: cagri
      Nasil gidiyor?
      sensiz tadi yok be panpa
      hadeleyn
      InsigniaTEAM

Yorum

Guzel bı pazar günü gecirdik denniz hrıkaydı bıze saggladıgı ımkanlar için basta erhan abi olmak üzere tüm insignia team ailesıne tesekkurlerımı borc bilirim

Yorum

Eve geldiğimde yorulduğumu anlamışım. Herkese teşekkür ederim. Ortalamam 9 litreye dayandı
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Bir arada olduğunuz resimleri görmeye can atıyorum.
            Vazifeler vardı o yüzden katılamadım.
            Ama aklımın bir köşesi hep sizinleydi.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Cok eglenceli bir bulusma oldu deniz gercekten tertemizdi mekanda guzeldi hele hele erhan abinin teknesi harikaydi hamburger cok eglenceliydi basta erhan abim olmak uzere ve goturup getiren fatih abim ve serhan&orhan abime tesekkurlerimi sunarim yemekler icin ahmet abime tatlilar icinde yilmaz babaya gelen tum ekibe tesekkur ederim
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Guresler yuzme yarislari hamburgerden dusme sahneleri superdi oleyy urock oleyy

F10 Msport

Yorum

Evet Günün Yorumunu yapalım

Sabah 08:00 de odak ta buluştuk ve ilk defa zamanında çıktık bakırköye gelmeden kadir aradı kimse yok diye dönüp kadiride aldık ve daha önceden Erhanın ayarladığı yere gittik marmara denizinden beklenmeyen temizlikte bir deniz ve kumu vardı sabah kahvaltısını yaptıktan sonra Erhan Teknesi ile geldi ve sonrasında Ali((opc) ve volkan ve en Sonunda Sufyan hocamda teşrif etti denizde keyifli anlar geçirdik deve güreişeri su altından gitmeler bir birimizi ıslatmalar kısacası çocuklar gibi eğlendik ve mutlu olduk Erhanın teknesi ile ve hamburgeni ile maceralı anlar ve heyecan dolu anlar yaşadık Erhana buradan birkez daha teşekkürler akşam üzeri erken çıktık trafiğe kalmamak için ve iyide yapmışız dönüşte Ali(Baboli) ile trafikte bira zıpladık birkez daha şunu gördüm güç değil trafiğin akışı ve şöförün kabiliyeti önemli olduğu birkez daha ortaya çıktı Aliciğim sevgiler sonrasında tekrar odaka geldik ve arkadaşlar araçlarını aldılar ve kağıthanede bizim evin altındaki mekana geldik güzel yemekler ve bol sohbetler eşliğinde yedik içtik ve en sonunda dağıldık

Bugünkü etkinlikte Evsahipliği yapan Erhan akşam yemeklerimizi ısmarlayan Ahmete dondurma ve tatlılarımızı ısmarlayan yılmaz kardeşime teşekkürler.

Yinde dolu ve keyifli bir gün geçirdik Ramazan arefesinde iyi oldu

Şimdiden Hayırlı Ramazanlar.

İyiki varsınız yaşasın insigniateam kardeşliği

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bugün güzel bir gün geçirdik.Böyle bir gün için emeği geçenlere ve tüm katılanlara teşekkür ederim.
                    Yılmaz Abi'nin telefonu ile ve başka bir arkadaşın (kimin olduğunu bilmiyorum o kendi telefonunda görür.) telefonu ile video kaydı yapmıştım uygunsa o Team'e yüklesin
                    INSIGNIA 1.364 CC

Yorum

Abi seni kasım ayının 2 sıne kadar sallamıyorum. bizi bilen bilir bilmeyen kendi gibi bilir

Yorum

herkeze gunaydınlar

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

evet arkadaslar dun ınanılmaz guzel bı gundu gelen tum arkadaslara teskkur ederım gercı aksam 8 de zoom oldum ama degdı

ve bendekı beklenen fotograflar gelıyor

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Çok eğlenceli, güzel bir gün geçirdik. Herkese teşekkür ederim. Teknede ve Hamburgerde çok eğlendik, herkes düştü, ama 10 dkdan fazla uğraşmasına rağmen Erhancığım beni düşüremedi, inatla düşmedim hiho hiho hiho ancak şimdi keşke düşseymişim diyorum, kendimi kasmaktan boynum tutuldu, pert haldeyim
                            *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
                              Çok eğlenceli, güzel bir gün geçirdik. Herkese teşekkür ederim. Teknede ve Hamburgerde çok eğlendik, herkes düştü, ama 10 dkdan fazla uğraşmasına rağmen Erhancığım beni düşüremedi, inatla düşmedim hiho hiho hiho ancak şimdi keşke düşseymişim diyorum, kendimi kasmaktan boynum tutuldu, pert haldeyim
                              haha haha haha haha Geçmiş olsun

Yorum

Erhan birkaç reim vardı onlarıda paylaş

Yorum

İşleniyor...
                                X