Ynt: KAMINARI PARK Açılışına Davetlisiniz.. 23 Haziran Pazar.. (12:00)
Aksam 9'dan beri Kadir ile mekandayiz, hazirliklar cok guzel gidiyor. Eglenceli bir gun olacagina suphe yok. Bu arada Kadirin hediye ceklerinden birini calma tesebbusu basarisizlik ile sonuclandi. haha haha
Yarin gorusmek uzere..
bugün açılışımıza katılıp bizi onurlandıran , katılmak isteyipte katılamayan tüm dostlarıma abilerime kardeşlerime çok teşekkür ederim , Allah razı olsun..sizler de arkamdayken kendimi çok daha güçlü hissediyorum..
açılış çelenk vs. hediyeleri haricinde bizzat özel hediyelerini getiren abilerime kardeşlerime de ince davranışları için çok teşekkür ederim, gerçekten çok ama çok mutlu oldum.. Rabbim bu birlikteliğimizin ömrümüz boyunca sürmesini nasip etsin inşallah..
Allah'ın izniyle Kaminari Park yarın sabahtan itibaren hizmet vermeye başlıyo..
Evet günün yorumunu yapalım,
Sabah 09:00 da çagrı ,kadir ve muharrem ile küçük bir kahvaltı yaptık sonrasında mustafanın mekanına gazlayarak gittik ve karşımızda muhtesem bir görüntü vardı farklı segmentlerde bir birinden güzel yapılı araçların gördük gözümüz ve kulaklarımız bayram etti bu arada forumda görüşüpte daha önce hiç görüşmediğimiz İzmirden Şafak ve Nick ismi Yat-uyu olan üyemizle görüştük sonrasında bir çok üyemiz peyder pey geldiler sarılmalar öpüşmeler bol muhabbet içinde görüştük, bütün üyelerimizin bu mubarek günde iyi niyet temennilerini hepimizin canı gönülden sevdiği mustafa kardeşimize ilettiler ve yavaş yavaş dağılmalar başladı düzceden Hayabusa motoru ile gelen Emre kardeşimizle beraber bir yemek yiyelim dedik ve bir iki yere gittik kapalı yada hoşumuza gitmedi bizde bize yakın olan üyemiz Alinin İçerenköydeki mekanına 5 araba ve Hayabusa ile çıktık tabi emre kardeşim bize biraz ders verdi düz yolda ama trafikte şunu anladım hayabusa mayabusa fark etmiyor trafik bizim yolumuzmuş sonrasında güzel sohbetler eşliğinde özel gaziantep yemekleri yedik künefeler kadayifler çaylar kahveler derken ayrılık zamanı geldi ve bizler ev yolunu tuttuk arakdaşlarla bizim evin altındaki mekanda tatlılar çaylar kahveler içildi ve günün yorumu yapıldı sonrasında oturmaktan canımız sıkıldı ve zeytinburnuna gocarta gittik keyifli bir sürüş yaptık sonrasında evlerimize dağıldık büyüklerimizin elini öpüp kandillerini kutladık ve evlerimize geldik 23:00
İyi ki varsınız arkadaşlar
Berat Kandiliniz Mübarek olsun Allah'a Emanet olun.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
ayrıca ilk kez burdan açıklıyorum , araba yarışı simülasyonunda yaptığımız ödüllü yarışmada Çağrı birinci oldu ve 1.500 TL'lik hediye çeki kazandı , tebrik ederim kardeşim obaa obaa
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
ayrıca ilk kez burdan açıklıyorum , araba yarışı simülasyonunda yaptığımız ödüllü yarışmada Çağrı birinci oldu ve 1.500 TL'lik hediye çeki kazandı , tebrik ederim kardeşim obaa obaa
İyi Çağrının arabası yok o çeki ben alayım ufak çaplı bir ses sistemi yaptırayım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
İyi Çağrının arabası yok o çeki ben alayım ufak çaplı bir ses sistemi yaptırayım
Çağrı kanka naber ne yapıyorsun.Bi ara buluşalım epeydir görüşemiyorduk. haha haha
Orjinal yazı sahibi: orhan
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Çağrı kanka naber ne yapıyorsun.Bi ara buluşalım epeydir görüşemiyorduk. haha haha
durun ya arabayı ufaktan ufaktan toplayacağız işte, 1500 liraya jantları felan alalım zamanla devamı gelir
Bende teşekkür ederim Mustafa, Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin
dipnot: 1.lik süremi Fatih abi yarış içinde bana yandan bindirip spin atmama, direksiyonumu tutup kaza yapmama sebep olmasına rağmen yaptım cool
Yorum