Ynt: 16 Haziran Karaaslan Tesisleri İzmit Buluşması
Bu sene zor artik seneye ama kaçırılmayacak bir organizasyon kendim için söyleyeyim haftanın yedi günü çok yoğun bir tempoda calismama rahmen pazar günü için işe gitmiyorum.
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
Bu sene zor artik seneye ama kaçırılmayacak bir organizasyon kendim için söyleyeyim haftanın yedi günü çok yoğun bir tempoda calismama rahmen pazar günü için işe gitmiyorum.
Orjinal yazı sahibi: Onur
Orjinal yazı sahibi: yigitihsan18
Niye birdaha olmasın Fatih abi İzmit dediğin nedir
Bizim Yaptığımız bu tür organizasyonların her birinin yeri ayrıdır her ne kadar bazıları tekrarlansada hiç bir zaman öncekilerle bir olmuyor farklılıklar oluyor o yüzden bu etkinlik kaçmaz dedim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Kaçırılmayacak bir organizasyon. Hele ATV ile gezi, Ürgüp&Göreme organizasyonunda çok keyif almıştım.
Ancak, Pazar gününün "Babalar Günü" olması nedeniyle verilmiş bir sözüm olduğu için, organizasyona katılamayacağım.
Bol eğlenceler.......
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Kaçırılmayacak bir organizasyon. Hele ATV ile gezi, Ürgüp&Göreme organizasyonunda çok keyif almıştım.
Ancak, Pazar gününün "Babalar Günü" olması nedeniyle verilmiş bir sözüm olduğu için, organizasyona katılamayacağım.
Bol eğlenceler.......
bizde varya ya anneler günü yada babalar gününde buluşma yapıyoruz hep öyle denk geliyo
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum