Ynt: 2013 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ
vaaayy çağrıcım demekki yüzme biliyormuşsun bende kıyamamıştım sana yüzme bilmediğin için bu arada konuyuda anlatayımda bilmeyen arkadaşlarımız öğrensin bizim Bot la erhanların botunu kovalarken yakalıyamıyorduk bir türlü Erhan yakalanmamak için can havliyle çekiyordu kürekleri baktım yetişemiyoruz Erhan'ın botundaki çağrıyla Ahmet'e seslendim dedim bırakın kürek çekmeyi yoksa sizide düşman sayarım dedim ama beni dinlemeyip asıldılar küreklere Erhan'a yardım için, sonrasında yetiştik bunlara ben erhanların botuna atladığımda Erhan üçkağıtçısıda benim Bot'a atladı botların arasıda birden açılınca bizde kaldık ahmetle çağrıyla baş başa eee dedim arkadaşlar Erhan'a yardım ediyordunuz bak sizi sattı hemen dedim aldım Ahmet'i kucağıma attım suya daha sonra çağrıya doğru yöneldiğimde abi ben yüzme bilmiyorum valla dedi ulan dedim içimde acaba gerçekten bilmiyormu dedim Çorum'da Deniz'de yok gercekten bilmiyorsa akıntıda var boğulur çoçuk dedim yemin et lan çağrı gerçekten dedim yeminde edince inandım ammaaa birdaha inanırmıyım herhangi bir deniz organizasyonu yaparsak suyun altında kaç saniye durabilceksin onun testini yapıcaz çağrıcım
Orjinal yazı sahibi: cagri

Yorum