Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2013 DÜZCE RAFTİNG ETKİNLİĞİ

Orjinal yazı sahibi: FacomX
    Bu sene Etkinliğ Kaçıranları artık Seneye Nisan ayına bekliyoruz

inşallah

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
      Orjinal yazı sahibi: ratip
      Çok eğlenceli bir gün geçirdiğinizden eminim de gözüme iki şey takıldı. İlki Fatih abi millete insigniateam tshirt lerini giyin derken kendisi opc li olanı giymiş. İkincisi Kamil abi aranızda niye çıplak. haha
      Ratipcim saklıyacak fazlalıklarım olmadığından dolayı gayet rahat bir vaziyette dolaşıyordum ondandır.
      Parası Yok

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
        Orjinal yazı sahibi: FacomX
        Bu sene Etkinliğ Kaçıranları artık Seneye Nisan ayına bekliyoruz

inşallah
        İnşallah

Yorum

KATILAN KATILMAYAN HERKEZE COOOKKK TEŞEKKÜR EDERİM sizlerle beraber herşey cok güzel di Anneler günü için düşünülen ince jet ler için ayrıca teşekkür ederim seneye ALLAH BÜYÜK NİSAN ayında gideriz daha hızlı daha heyacanlı olması dileyi ile örnek bi video

http://www.youtube.com/watch?v=3rparvDvL14#ws
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Bu güsel hafta sonu organizayonunu için Emre kardeşimize ve gelen bütün arkadaşlarıma Kocabaş ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Emeği geçen herkese ve annaler günü için hazırlanmış olan hediyeler için sevgili sponsor arkadaşlarımıza ayriyetten teşekkür ederim. Güzel bir haftasonuydu.

[center]
            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

yapmayın etmeyin, nisanda gitmeyelim ya haha

Yorum

gidelim gidelimmmmm
                [center]
                İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

fatih abide ben yemiyorum diyor işi gücü yemek yemekkkk haha haha

Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Katılım yapan ve emeği geçen herkese çok ederim. her şey çok güzeldi ve eğlenceliydi. bu arada volkan abi dün fena şekilde belimi çatırdattı akşam ağrı vardı gecede bel ağrım iyice şiddettlendi yürüyemez duruma geldim. Sabaha kadar kıvrandım. bide bu halde sabah 7 de dükkanı açtım. şuan da yıkılmak üzereyim. sol bacağım uyuşuk durumda bir türlü geçmiyor... bildiğin ayaktayım paçalarımdan akıyor modundayım...
                    2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

öğleden sonra fizik tedavi inş...
                      2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                        Geçmiş olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                          VOLKAN fizik tedavi merkezini tavsiye ederim çok iyi bel düzeltiyormuş. haha haha haha

Yorum

Yıne muhtesem bır organızasyon oldu

Beni taşıyan Kadire Organızasyonu duzenlediği için emre abiye , cerceveler ıcın insıgnıateam yönetımıne ve Şal için alı abıye cok teşekkürler.
                            obaa clapclap

Yorum

cokk guzel bır hafta sonuydu emegı gecen herkeze ayrıca emre abı ye ayrıca tesekkur ederım

ORJİNAL F10 MSPORT

Yorum

Bu güzel hafta sonu etkiliğini organize eden Emre kardeşime, emeği geçen ve katılım yapan tüm arkadaşların hepsine çok çok teşekkürler.
                                Ayrıca hediyeler içinde çok teşekkürler.
                                clapclap clapclap clapclap clapclap

Eğlenmenin ve heyacanın yaşı yok, yeri var. Oda İNSİGNİA TEAM obaa obaa obaa obaa
                                [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

İşleniyor...
                                X