Ynt: 23.03.2013 Cumartesi günü Ankara Tavla Turnuvası
Orjinal yazı sahibi: skaktas
Arkadaşlar katılımı biraz daha arttırmak adına organizasyonu saat 17:00'den sonrasına çeksek belki benim gibi bir kaç kişi daha katılabilir.
Abicim konu ile ilgili düzenleme yapabiliriz.
Diğer arkadaşlardan da böyle düşünenler var ise saat 18:00 gibi bir değişiklik yapabiliriz.
Başka saat değişikliği isteyen var mı?
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
iyi ama biz esnaf olarak saat 19,30 dan sonra musait olma sansımız oluyor.birde 24 mart tarihinde altın fuarı var oraya katılmak zorundayım eğerki ist gitmez isem saat olayında oynama yapar iseniz neden olmasın sizin gibi güzel ve değerli abilerimle bende bulusmak isterim serkan abimle bizde bilardo oynarız bir depo benzinine haha haha haha haha haha
Orjinal yazı sahibi: 06YVZ06
iyi ama biz esnaf olarak saat 19,30 dan sonra musait olma sansımız oluyor.birde 24 mart tarihinde altın fuarı var oraya katılmak zorundayım eğerki ist gitmez isem saat olayında oynama yapar iseniz neden olmasın sizin gibi güzel ve değerli abilerimle bende bulusmak isterim serkan abimle bizde bilardo oynarız bir depo benzinine haha haha haha haha haha
Yavuz abi akşam biz saat 18'e alalım. sende 1 saat erken kaç Ortayı bulalım.
Bu arada Serkan abi sanırım seni rahatlıkla yener hiho
Amma gaz verdim
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
Orjinal yazı sahibi: BRK
Orjinal yazı sahibi: 06YVZ06
Yavuz abi akşam biz saat 18'e alalım. sende 1 saat erken kaç Ortayı bulalım.
Bu arada Serkan abi sanırım seni rahatlıkla yener hiho
Amma gaz verdim
Yorum