Ali kesene bereket. Güzel bir gündü. Bu bahaneyle benim yanlışlıkla bitirdiğim (aslında ben bitirmedim ama bana patladı ) yarım kalan buluşmaları tekrar başlatırız umarım
Muharrem'den de aynı beklentiyi gördüm. Bu sayede Bülent abiyi, Yılmaz abiyi, Erhan abiyi, Volkan abiyi ve diğer abilerimizi tekrar pazar buluşmalarında görürüz umarım
Ali abi kesene bereket kahvaltı için sağol, Metin abi ile Babama da bowlingler için teşekkür ederim. Onun dışında geç açıldık ama iyidi bowling babamı yakalamaya çalıştık olmadı işte dknow
Bu gun cok guzel bir sabah bulusmasi oldu
hoca bonus yapti
alinin lastigi patladi topluca degistirdik
dilrubada acik bufe kahvalti yaptik kesene bereket ali
sonrasinda profiloda bowling oynadik kesene bereket metin hocam
sular icinde cagrita tesekkurler
Iyiki varsiniz arkadaslar
haftaya pazar sabahi bulusmak uzere
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Ali abi kesene bereket kahvaltı için sağol, Metin abi ile Babama da bowlingler için teşekkür ederim. Onun dışında geç açıldık ama iyidi bowling babamı yakalamaya çalıştık olmadı işte dknow
Evet bu gun yunus emreden aldigim sansla iyi oynadim degilmi yunusum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Evet bu gun yunus emreden aldigim sansla iyi oynadim degilmi yunusum
Fatih abi bizi unuttun mustafa ve bendende aldın bonusu en son 100 lirayı hak edecek bir atş yaptım mustafa ve ben bitiktik metin de sağolsun hep karavana çalıştı
Yorum