Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PAZAR BULUŞMALARI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: PAZAR BULUŞMALARI

Günaydın
    Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Günaydın
      [center]
      İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
        biz caminin önündeyiz arabada uyuyacağız , en erken gelen uyandırsın bir zahmet..
        Bu hoşuma gitti. ihihi Polis gelip uyandırmasın.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
          biz caminin önündeyiz arabada uyuyacağız , en erken gelen uyandırsın bir zahmet..
          Bu hoşuma gitti. ihihi Polis gelip uyandırmasın.
          O işi ben yaptım
          Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Guzel bir buluşma oldu katılımcı arkadaşlara teşekkür ler
            Namaz sonrası hacı sayıdde güzel kahvaltımizi bol muhabbet eşliğinde yaptık

Haftaya buluşmak üzere

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

bende orada olmak isterdim yaaa ne işim var benim askerlikte felan beni mahvettiler burda ilk önce edirne merkezdeki şükrü paşa kışlasına teslim oldum ordan kestanelik kışlasına yolladılar ordanda süloğlu kışlasına yolladılar acemiyi orada bitirdim. tam süloğluna alıştım derken kestaneliğe geri gönderdiler 1 hafta kestanelik kışlasında kaldıktan sonra edirne uzunköprüye yolladılar artık askerliği burda bitircen dediler ok dedim ama bir hafta sonra beni kestaneliğe gönderdiler bir haftadır kestanelikteyim haftaya tekrar uzun köprüye yollıcaklarmış ama bu sefer uzunköprüde kalacakmışım. iyi tarafı eğitim yok spor yok mıntıka yok iş yok ama yatmakta yok akşama kadar gazinoda uyukluyorum. böyle böyle şafak attırıyorum. kendinize iyi bakın hepinizi çok özledim inşallah 25 nisan gibi aranızdayım . sağolsun Fatih abi bana vakit ayırıyor arasıra telden görüşüyoruzda kendime geliyorum. Allah kıldınız namazları daim ve kabul etsin. Allaha emanet olun kazasız belasız gazlayın inş....
              2010 BMW 320d Lci

KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...

Yorum

Senin askerlikte biraz garipmis
                sayılı gün çabuk biter

takma kafana

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
                  bende orada olmak isterdim yaaa ne işim var benim askerlikte felan beni mahvettiler burda ilk önce edirne merkezdeki şükrü paşa kışlasına teslim oldum ordan kestanelik kışlasına yolladılar ordanda süloğlu kışlasına yolladılar acemiyi orada bitirdim. tam süloğluna alıştım derken kestaneliğe geri gönderdiler 1 hafta kestanelik kışlasında kaldıktan sonra edirne uzunköprüye yolladılar artık askerliği burda bitircen dediler ok dedim ama bir hafta sonra beni kestaneliğe gönderdiler bir haftadır kestanelikteyim haftaya tekrar uzun köprüye yollıcaklarmış ama bu sefer uzunköprüde kalacakmışım. iyi tarafı eğitim yok spor yok mıntıka yok iş yok ama yatmakta yok akşama kadar gazinoda uyukluyorum. böyle böyle şafak attırıyorum. kendinize iyi bakın hepinizi çok özledim inşallah 25 nisan gibi aranızdayım . sağolsun Fatih abi bana vakit ayırıyor arasıra telden görüşüyoruzda kendime geliyorum. Allah kıldınız namazları daim ve kabul etsin. Allaha emanet olun kazasız belasız gazlayın inş....
                  izzet senin işin hızır idi yunuz idi hızır idi yunuz idi ye dönmüş haha haha haha
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Izzet seni oraya buraya yolluyorsa çaktırmadan istanbula gel kardeş kimse anlamaz
                    1 ay sonra geri gidersin bir kaç gün takılıp yine gelirsin .
                    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Yarın neredeyiz ?

Yorum

Sabah arayın beni

Yorum

yarın sabah 06:00 civari Bağlarbaşı Şakirin Camiideyiz arkadaşlar..
                          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Anadolu yakasi uyanipta gelebileceklermi

Yorum

yarın sabah 06:00 civari Bağlarbaşı Şakirin Camiideyiz arkadaşlar..
                              geçen sene ailecek gidilmişti oraya değil mi
                              InsigniaTEAM

Yorum

Evet

Yorum

İşleniyor...
                                X