Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PAZAR BULUŞMALARI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: PAZAR BULUŞMALARI

Orjinal yazı sahibi: tozse
    Yapılacaklar:
    *Süfyan abi 03:00'de aranacak
    *Süfyan abi 04:00'de aranacak
    *Süfyan abi 05:00'de aranacak
    *Süfyan abi 06:00'da aranacak , Abi kalkta bari evinde kıl namazı. haha
    haha haha haha
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Farklı bir mimarisi olan bu camiye hepiniz davetlisiniz tek tek isim yazmayalım

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Sabah saat 05.15 te geçen buluştuğumuz yerde altunizadeden Üsküdara doğru inerken Opel Arkasın önünde buluşulup topluca hareket edilecektir.
        [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Öğlene kadar süren kahvaltının ardından, mekanın hemen yanındaki Mimar Sinan eserlerinden
          Valide-i cedid (Yeni Valide Cami) veya Mihrimah Sultan (İskele Cami)'nde öğlen namazı da kılabiliriz.
          Dolu dolu bir Pazar günü olacağa benziyor.

Yorum

Mimar sinan pray clapclap
            2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
            yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık

Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.

Yorum

Evet yarin cok guzel bir havada bizleri bekliyor
              Sabah beni uyandirabilecek olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim sabah 4.45 den beni uyandirabilirisiniz umarim
              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                Evet yarin cok guzel bir havada bizleri bekliyor
                Sabah beni uyandirabilecek olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim sabah 4.45 den beni uyandirabilirisiniz umarim
                Kadir abi demiş ki kısaca gelmiyorum

Yorum

gelir gelir

Yorum

Günaydın

Yorum

gunaydin

Yorum

Allah kabul etsin )) hayırlı sabahlar
                        Morpheus
                        61 TT 971

Yorum

http://www.youtube.com/watch?v=ENf-k9cy5dA#

Yorum

Serhan hocam Allah razı olsun sayende yeni bir camiyidaha keşfettik organizasyon içinde ayrıca teşekkürler makul fiyata keyifli ve samimi bir şekilde kahvaltı yaptık.

Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.

Mustafa kardeşimin dükkanını ziyaret ettik inşallah Allah gönlüne göre müşteri nasip eyler.

sonrasında Erhanı izlemek için rivaya off road oyunlarını izlemeye gittik gün daha bitmedi

Yaşasın insignia Team clapclap clapclap clapclap clapclap

Yorum

Estağfurullah, katılım sağlayan, isteyipte katılamayan herkesten Allah razı olsun.
                              Cami otoparkını tamamen doldurmuş değişik şehirlerden gelen midibüsleri görünce,
                              yaşadığımız şehrin güzelliklerini görmek konusunda daha da aktif olmalıyız diye düşündüm.
                              Deryada balığız deryadan bihaber...

Yorum

Gün bitmedi dedimiştim Şimdi eve girdim

Akşam üzeride ailecek Selam Filmini izlemeye gittik şiddetle tavsiye ederim (Mendilinizi almayı unutmayın) eğer vizyonda kalkmaz ise önümüzdeki pazar sabah namazı güzel bir kahvaltı ve peşine Selam Filmi yapalım

Yorum

İşleniyor...
                                X