Yapılacaklar:
*Süfyan abi 03:00'de aranacak
*Süfyan abi 04:00'de aranacak
*Süfyan abi 05:00'de aranacak
*Süfyan abi 06:00'da aranacak , Abi kalkta bari evinde kıl namazı. haha
haha haha haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Öğlene kadar süren kahvaltının ardından, mekanın hemen yanındaki Mimar Sinan eserlerinden
Valide-i cedid (Yeni Valide Cami) veya Mihrimah Sultan (İskele Cami)'nde öğlen namazı da kılabiliriz.
Dolu dolu bir Pazar günü olacağa benziyor.
Evet yarin cok guzel bir havada bizleri bekliyor
Sabah beni uyandirabilecek olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim sabah 4.45 den beni uyandirabilirisiniz umarim
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Evet yarin cok guzel bir havada bizleri bekliyor
Sabah beni uyandirabilecek olan arkadaslara simdiden tesekkur ederim sabah 4.45 den beni uyandirabilirisiniz umarim
Serhan hocam Allah razı olsun sayende yeni bir camiyidaha keşfettik organizasyon içinde ayrıca teşekkürler makul fiyata keyifli ve samimi bir şekilde kahvaltı yaptık.
Katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
Mustafa kardeşimin dükkanını ziyaret ettik inşallah Allah gönlüne göre müşteri nasip eyler.
sonrasında Erhanı izlemek için rivaya off road oyunlarını izlemeye gittik gün daha bitmedi
Yaşasın insignia Team clapclap clapclap clapclap clapclap
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Estağfurullah, katılım sağlayan, isteyipte katılamayan herkesten Allah razı olsun.
Cami otoparkını tamamen doldurmuş değişik şehirlerden gelen midibüsleri görünce,
yaşadığımız şehrin güzelliklerini görmek konusunda daha da aktif olmalıyız diye düşündüm.
Deryada balığız deryadan bihaber...
Akşam üzeride ailecek Selam Filmini izlemeye gittik şiddetle tavsiye ederim (Mendilinizi almayı unutmayın) eğer vizyonda kalkmaz ise önümüzdeki pazar sabah namazı güzel bir kahvaltı ve peşine Selam Filmi yapalım
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum