Arkadaşlar Yarınki organizasyona katılacak başka arkadaşlar varsa bildirsinler, rezervasyon için son sayıyı bildirecem haber bekliyorlar, yada listede adı olupta son anda değişiklik yapan arkadaşlar varsa bildirsin listeden çıkaralım.
Tarih İmsak Güneş Öğle İkindi Akşam Yatsı
31.03.2013 Pazar 05:14 06:42 13:15 16:46 19:35 20:56
1. Fatih - Eşi ve esas oğlan Hüdai
2. Kamil ve Eşi
3. Volkan ve Eşi
4. Yılmaz ve Eşi
5. İzzet ve Eşi
6. Muharrem ve Kardeşi
7. Oktay ve Eşi
8. Mustafa ve Arkadaşları
9. Nurettin
10. Sufyan
11. Kadir
12. Çağrı
13. Ratip ve Arkadaşı
14. Serhan ve Kardeşi
15. Süpriz Misafir
Sabah namazı camilerde imsaktan 1 saat sonra kılınıyor , namaz saati geri geldiğinden yarın ki sabah namazı vakti 06:15 'dir.
Türbenin bulunduğu bölgede ki sokaklar dar olduğundan, otopark yeri bulması zor olacaktır.
Bu yüzden biraz erken buluşmanın faydalı olacağı kanaatindeyim.
Arkadaşlar bu akşam yatmadan önce saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın Namazdan sonra sahilde yürüyüş yapılacağından gelirken tedarikli olup uygun kıyafetlerle gelelim
Sabah namaz için sabah 06.00 da hareket edilecek şekilde boğaz köpsünü geçtikten sonra ( anadolu tarafı için boğaz köprüsüne gelmeden) üsküdar sapağından girdikten sonra devam edildiğinde ileride sağda yol üzerindeki Opelin önünde buluşulacak .
Arkadaşlar bu akşam yatmadan önce saatlerinizi 1 saat ileri almayı unutmayın Namazdan sonra sahilde yürüyüş yapılacağından gelirken tedarikli olup uygun kıyafetlerle gelelim
Sabah namaz için sabah 06.00 da hareket edilecek şekilde boğaz köpsünü geçtikten sonra ( anadolu tarafı için boğaz köprüsüne gelmeden) üsküdar sapağından girdikten sonra devam edildiğinde ileride sağda yol üzerindeki Opelin önünde buluşulacak .
biz biriyle önlü arkalı gitsek iyi olur ben ne zaman köprüyü geçsem kayboluyom...
Abi haberleşelim temden beraber 1. köprü yoluna geçip altunizade deki Opel bayisine geçeriz
opel de ne işimiz var namaza gidiyoz hacı sen başka konuya yazdın heralde yer üsküdar tarafında beni bi daha 2. köprü yoluna sokma...
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
biz biriyle önlü arkalı gitsek iyi olur ben ne zaman köprüyü geçsem kayboluyom...
saat 5.50 de giselerin orda beklerim seni izzet abi
kadir gişeleri geçince mi varmadan mı ? benim tel : 0539 214 56 26 haberleşiriz...
İzzet ne içirdiler oğlum sana neyin kafası bu he ?
Zincirlikuyu da otobüs duraklarının orda beşiktaş sapağı girişindeki 05.50 de yılmazla buluşacaz orda ol.
Yorum