Güzel bir sabah yaşadık katılım sağlayan arkadaşlara teşekkürler kahvaltımızı ve çaylarımızı ısmarlayan mehmet ve ercan abiye teşekkür eder kesenize bereket
Çok güzel ve farklı bir pazar geçirdik Hacerül Esved taşına dokunduk namazlarımızı kıldık sonrasında kadırga pasta böreklerimizi yedik çaylarımızı içtik kesene bereket mehmet hocam sonrasında saray burnuna mükemmel bogazın eşsiz manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumlarken Irlanda savaş gemisinin manevrası ve yanaşmasını seyrettik çaylar için teşekkürler Ercan hocam en sonunda gökmenin mekanında üçüncü parti çaylarımızı içtik teşekkürler yusuf hocam
Sabah beni alan yusufuma ve dönüştü beni eve bırakan mustafamada ayrıca teşekkürler.
Davetimize icab eden ve edemeyen tüm dostlarıma teşekkürler.
İyiki varsınız
Yaşasın Insignia Team.
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Çok güzel bir camide çok güzel arkadaşlarla bir sabah namazı. Allah kabul eylesin. Benim, İstanbul da Hacerül esvet parçaları olduğundan haberim bile yoktu. Allah razı olsun...
Börek ve çaylar içinde ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum ağabeylerime. Allah ziyade eylesin...
Yarın için kararlaştırılmış bir yer planı yoksa, öneride bulunayım.
Yer. Buyukcekmece Kuba Camii, sahil yolu ilçe emniyet müdürlüğü karşısı, görünen en büyük camii )
Hava yazdan kalma ve camii çıkışı deniz kenarı yürüyüş, sahilde kahvaltı ve vakit geçirmek isteyenler için sohbet eşliğinde okey, tavla vs ile aikecekte gelinebilir.
Yorum