Duyuru

Collapse
No announcement yet.

PAZAR BULUŞMALARI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: PAZAR BULUŞMALARI

Kamil üstad, benim gibi nefsine yenilip sabah namazına gelemeyenler için devamında öğlen namazını da tertip etmelisin.
    Sabah namazına gelemeyenler öğlen namazına gelir, sabah namazına gelenler de 2. level a geçmiş olurlar.
    Böylelikle 5. level a kadar çıkabiliriz İnşaAllah.

Yorum

Sabahın bereketi ve huzuruna sizleride bekliyoruz Anadolu yakasındayız size yakın olmak için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

hazır anadolu yakasına gelmişken 12 de içerenköy carrefoura da ugrayın abi bari bulusmamız olucak astra j olarak
        Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık..Çok Hızlıydık Duramadık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Jr.Oz
          hazır anadolu yakasına gelmişken 12 de içerenköy carrefoura da ugrayın abi bari bulusmamız olucak astra j olarak
          Size keyifli sohbetler haftasonu bulusmalarinda genellikle ailece yapildigindan dolayi bu tip bulusmalara katilim olmuyo ama persembe gunleri bekleriz ...
          Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tozse
            Kamil üstad, benim gibi nefsine yenilip sabah namazına gelemeyenler için devamında öğlen namazını da tertip etmelisin.
            Sabah namazına gelemeyenler öğlen namazına gelir, sabah namazına gelenler de 2. level a geçmiş olurlar.
            Böylelikle 5. level a kadar çıkabiliriz İnşaAllah.
            [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Anadolu yakasında oturan arkadaşlardan ses soluk çıktığı yok hiç, Hep Avrupa yakasında oluyor buluşmalar diye söylüyordunuz, Pazar günkü sabah namazından sonraki zaman için yapın bakalım bir proğram
              [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Ralliye meraklı olan var mı? Sabah namazı sonrası alternatif etkinlik Anadoluya kadar geçmişken Hendek çok da uzak değil :P
                InsigniaTEAM

Yorum

Koleosla gıdelm cagrı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                    Koleosla gıdelm cagrı
                    aksilik olmazsa yarın için güzel planlarım var haha haha
                    InsigniaTEAM

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                      Orjinal yazı sahibi: _ToLGa_
                      Koleosla gıdelm cagrı
                      aksilik olmazsa yarın için güzel planlarım var haha haha
                      el frenı olsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                        Orjinal yazı sahibi: Jr.Oz
                        Size keyifli sohbetler haftasonu bulusmalarinda genellikle ailece yapildigindan dolayi bu tip bulusmalara katilim olmuyo ama persembe gunleri bekleriz ...
                        valla bu tip derken bizimkiside ailece bulusma acıkcası eşini dostunu alan arkadaslar gelicekler golden cuntry isimli orman içinde güzel bi yerde oturup hoş muhabbet edicez neyse teklif var ısrar yok saolun ginede
                        Biz Kimseyi Yarı Yolda Bırakmadık..Çok Hızlıydık Duramadık

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                          Ralliye meraklı olan var mı? Sabah namazı sonrası alternatif etkinlik Anadoluya kadar geçmişken Hendek çok da uzak değil :P
                          Çağrı Hendeğe gidebilmek için Önce Üsküdara gelmek lazım

Yorum

Kimseden ses yok gene Anadolu hiho hiho hiho

Evet arkadaşlar Pazar sabah namazında saat 05.20 de Üsküdar Aziz Mahmud Hüdai Hz Türbesi ve Camisindeyiz, namazdan sonra sahil boyu gezerek sakin sakin Kartal tarafına doğru geçip, orada araçlarımızı park ettikten sonra sahil boyu sabah yürüyüşü ve ordanda Ünlüler Gurme restaurant'a brunch keyfi katılım yapacak arkadaşlar isimlerini yazdırsınlar lütfen rezervasyon için.

http://www.maltepeunluergurme.com/Default.aspx

Katılım listesi

1. Fatih ve Eşi
                            2. Kamil ve Eşi
                            3. Volkan ve Eşi
                            4. Yılmaz ve Eşi
                            5. Ahmet ve Eşi
                            6. İzzet ve Eşi
                            7. Muharrem ve Ailesi
                            8. Mustafa ve Arkadaşları
                            9. Nurettin
                            10. Sufyan
                            11. Kadir
                            12. Tolga
                            13.
                            14.

Yorum

Kamil abi sen Anadolu adına gerekli işlemleri yapmışsın zaten , Allah razı olsun

clapclap clapclap
                              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mstfkls
                                Kamil abi sen Anadolu adına gerekli işlemleri yapmışsın zaten , Allah razı olsun

clapclap clapclap
                                Allah hepimizden razı olsun Mustafacım
                                Mustafacım Anadolu, Avrupa Bizim için Fark etmiyor, Bize heryer Vatan Millet Sakarya

Yorum

İşleniyor...
                                X