Ynt: 3 MART PAZAR SULTAN AHMET CAMİ,SABAH NAMAZI ve SONRASINDA BRUNCH
Orjinal yazı sahibi: FacomX
kibar cocuk esi yorulmasin diye yardimci olmus
evet sende öyle yengemin çantasini taşiyorsun galiba fatihçim haha bu arada ahmetçim, ne yapti sana izzet' de adami boyle yaktin , bir delikanli anca böyle yakilir
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
aynısı banada yapılmıştı da ondan
ahmetcim benim hanım yorulmuş 10 dk aldık çantasını bütün site kimin daha kılıbık olduğunu light olduğunu biliyor. hani bi laf var ya volkan abim çok iyi bilir "KESER DÖNER SAP DÖNER GÜN GELİR HESAP DÖNER" senide ben yakalarım birgün... ben 3. yıla gidiyorum daha senin gibi 6 aylık değilim bende cicim ayları çoktaaan geçti... hanıma yaranayım diye çanta taşıcam... gerçi sitemizde 13 yıldır çizgisini bozmayan abilerimizde var... Fatih abimin bir lafı vardı çok hoşuma gitmişti "BEN EVDE BARDAĞIN YERİNİ BİLMEM" ben de öyleyim aga...
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: FacomX
kibar cocuk esi yorulmasin diye yardimci olmus
evet sende öyle yengemin çantasini taşiyorsun galiba fatihçim haha bu arada ahmetçim, ne yapti sana izzet' de adami boyle yaktin , bir delikanli anca böyle yakilir
volkan abi bu lightlık konusunda sitede yorum yapacak son insansın pazar günü gördük HAŞİM ERKEĞİ şahidim Kamil abidir.
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
İzzet çizgi dediğin hayat arkadaşınla beraber yanyana olup aynı yöne doğru gitmektir. Bedava kuru kalabalıklarla dışardakilere şirin gözükmek değil. Sevgi ve saygının olmadığı yerde çizgi üzerinde yanyana yürümekte uzun süreli olmuyor.
Ayrıca eşin olarak kabul edip yanında taşıyorsunda, çantasınımı taşımak insana zor gelir.
Yorum