Ynt: 17-02-2013 PAZAR GÜNÜ EYÜP'TE SABAH NAMAZINA GİDİYORUZ
Orjinal yazı sahibi: mstfkls
çok güzel bir buluşmayı daha geride bıraktık , çok eğlenceli ,bol muhabbetli , bol kahkahalı ve huzur dolu bir sabahtı..sevabı bol olsun diye içeri girmedik dışarda buz gibi hasırların üzerinde namaz kıldık Emre sağolsun bizi mekanında ağırladı , ordaki muhabbet hele çok fenaydı, gelen arkadaşlar bilirler , özellikle erkek tayfası
fotoğraflar için Seda yengeme çok teşekürler..
ayrıca yaptığımız organizasyonlar içinde bana bu sabah namazları kadar huzur ve mutluluk veren yok, o yüzden her zaman söylediğim gibi daha da sıklaştırmayı teklif ediyorum , artık seriye bağlamamız lazım bu işi , gerekirse bazı zamanlarda bizden birkaç kişi olur o namazda ama yinede olmalı.. her hafta başka camide mesela , böyle Eyüp Sultan , Süleymaniye gibi ön plandaki camiler olmak zorunda değil . böylece yavaş yavaş kimbilir birçok camide namazımızı kılarak her yerde küçük küçük anılar bırakırız..bu konuda benimle aynı fikirde olan birçok arkadaşımız var ama daha fazla desteğe ihtiyaç var..
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
Orjinal yazı sahibi: volkan
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Volkan Oscar'a adaysın koçum.
Bukadar artistik yetenek nerden buluyorsun?!
İddia ediyorum bir film çeksek izlenme rekoru kırarsın.
Her şey sanat için.
evet nurettin oscarlık bir dövüş filmi çekiçez yakında yer olarak abantta çekiçez baş rol oyuncularımızdan birinin ismi izzet (o olmazsa filmde olmaz zaten) ikinci başroldeki arkadaşımızda fatih badur beyefendi onada daha değişik bir uygulama yapıcam o bilir ne yapıcağımı amma bütün tehditlerime rağmen bu fotoları atan izzet kardeşime şimdiden geçmiş olsun diliyorum eeh izzet yaktım seni ölümlerlerden ölüm beğen
volkan abi çok yoğun baskı altında kaldım Fatih abi koy dedi koymassan çok kötü olur dedi ben dedim bak volkan abi çok kızar ama dinlemedi o bişey yapamaz dedi bende mecburen koydum...
geçmiş olsun kardeşim , sen fatihin gazına gelmişsin amma benimde gazabıma geliceksin erhanı bile gözüm görmüyor artık gerisini sen düşün abanta giderken kendi arabanla gitme kardeşim yada bir yedek şöför al kendine ,
İzzet bence sen devlet koruması iste, benden sana abi nasihatı haha haha haha
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
ooohhhh baklıyorumda herkesin neşesi yerinde biriniz izzetcim biz sana yardımcı oluruz volkan abinle aranı düzeltiriz sıkıntıları çözeriz demiyor... çok sağolun ya hakikaten arkadaşmışsınız...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
ooohhhh baklıyorumda herkesin neşesi yerinde biriniz izzetcim biz sana yardımcı oluruz volkan abinle aranı düzeltiriz sıkıntıları çözeriz demiyor... çok sağolun ya hakikaten arkadaşmışsınız...
Yakında yenge senin yerine yazar izzetin kırkının mevlüdü var diye haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
İzzet senin mevlüdün var diye mesaj yazdırmam sen merak etme
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Orjinal yazı sahibi: FacomX
Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
İzzet senin mevlüdün var diye mesaj yazdırmam sen merak etme
Babamla oğlumdaki sahne gibi oldu tutamadım volkanı yapme diyemediimmm haha
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum