Ynt: 10 Şubat Pazar - Ankara Mangalda Sucuk Yapıyoruz
Güzel bir gün yakalamışsınız.
Kutlarım.
Bugün Team alemi için çifte sevinç hem Ankara hem İstanbul
Gerçi Bursa'dan da katılım oldu.
Cemil Abi'm sahalara hoş geldin.
Orjinal yazı sahibi: 06YVZ06
bizde seni çok seviyoruz abicim sensizde olmaz vallaha sizler bize ornek insanlarsınız daha sizden orenecek cok seyler var
Tesekkür ederim,
Masanın ağır topları Cemil Bey ve Ferhan Bey lerdi.
Bizlerle olup ismini yazmadığımız tüm arkadaşlar saygılı ve guzel insanlar olunca guzel bir gun geçiyor
[quote=Cemil Nişankaya ]
Konu başlığı her ne kadar "10 Şubat Pazar - Ankara Mangalda Sucuk Yapıyoruz" denmiş olsada biz işi "Mangal'da Köfte" ye dönüştürmüş bulunduk. ihihi
Sucuk partisi başka bir tarihe artık
Orjinal yazı sahibi: Cemil Nişankaya
Konu başlığı her ne kadar "10 Şubat Pazar - Ankara Mangalda Sucuk Yapıyoruz" denmiş olsada biz işi "Mangal'da Köfte" ye dönüştürmüş bulunduk. ihihi
Sucuk partisi başka bir tarihe artık
Köfte de iyi köftede ))
Cemil ağabey sucuğa istanbul a biraz daha yaklaşın bizde gelelim.
Yoksa Ferhan ağabeyimiz gibi Ankara semalarına da geliriz elbet. Sıkıntı yok :P
Güzel bir buluşma olmuş, tebrikler
Ankara grubunda Zihni kardeşimiz var, bir yazıda biri yorum yapmıştı " zihni sen adamın dibisin" zihni kardeşimize de sevgiler, Ankara grubuna renk katmış.
Orjinal yazı sahibi: Alp
Cemil bey eline sağlık resimler güzel çıkmış.Emeğinize teşekkürler.
Güzel bir buluşmaydı, katılan herkese tekrar teşekkürler ama Ferhan Bey' e özel olarak tekrar teşekkür ediyoruz. Zaman ayırdı onure etti bizleri.
Bence resimlerde İnsignia lar bir de junior insignia fan(Selin) en güzeller olarak öne çıkmış)
Teşekkürler, junior insignia fan "Selin" kalbimizi zaten fethetti
(Not: Fotoğraflar fazla yer kaplamasın ve açılan sayfada tam görünmesi amacıyla "800x600 piksel" olarak küçültülmüş. Orjinal boyutları 2048x1536 piksel)
Orjinal yazı sahibi: cagri
güzel bir gün geçirmişsinizdir eminim, Cemil abi seni de tekrar görmek sevindirici daha nice buluşmalara
Eve geldim, bir soda daha içtim peşinden bir de kola. Kendime zor geldim Vallahi.
Orjinal yazı sahibi: BRK
Vallahi cok güzel bir gündü.
Buluşma yerimizde ford focus grubu vardi.
Havalı havalı duruyorlar.
Ben gittim önce bir baktılar ters ters.
Sonra birer birer canavarlar gelince havaları söndü.
Sonra üzüldük adamlara
Neyse.
Cemil abi ellerine sağlık fotograflar süper.
Nice Buluşmalara.
Teşekkürler Burak kardeşim. Fotoğraflar sizlerin sayesinde süper
Orjinal yazı sahibi: volkan
Cemil abim ve ferhan abim fotolarda çok güzel çikmissiniz sizleri çok seviyorum inşallah abant buluşmasinda görüsürüzuz ankara gurubundaki kardeslerimede tebrikler guzel bulusma yapmissiniz
Ferhan ve kendi adıma çok çok teşekkür ederim. Bizlerde seni çok seviyoruz.
Abant'ta görüşmek üzere..
Orjinal yazı sahibi: Nurettin
Güzel bir gün yakalamışsınız.
Kutlarım.
Bugün Team alemi için çifte sevinç hem Ankara hem İstanbul
Gerçi Bursa'dan da katılım oldu.
Cemil Abi'm sahalara hoş geldin.
Teşekkürler.
Biraz daha iyileşsem sahadan hiç dışarı çıkmayacağım ama ihihi
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Cemil abim,sana da doğum günü partisi olmuş vesile ile
Ankara grubunu fotoğraflarlada olsa tekrar görmek güzeldi,Allah neşemizi daim etsin..
Teşekkürler, aynen dediğin gibi, "Doğum günü partisi" oldu bana.
Allah neşemizi bozmasın.. Aminnnnn
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
güzel bi buluşma olmuş, tebrikler hepinize...
Sağol Hasan kardeşim. Abant'ta görüşmek üzere..
NOT: Masada artan "Köfte" ler için "SOKAK KEDİLERİ" nin herkese çok çok selamları var Teşekkürlerini sunup, ellerinizden tırmalıyorlar pardon "Öpüyorlar": ihihi
Cok tesekkur ederim herkese.. Burak kardesimin emegi daha fazla belirtmeden gecmek bana yakismaz diye dusundum.. Simdi ilk olarak Selincigimizden baslamak istiyorum. Alper abi bana uyar siz hanimla dolasin Selini noooolur bana verin gezdiriyim onu cok tatli. Gozlerinden opuyorum yanliz Alper abi bisi istiycem; bi kere yanagini ufaktan isirir misin cok sekerdi cunku yavuz abi sana artik hicbisiy demiorum 5 kilo kofte soyledik 4 unu zaten sen yedin ama ayipsin sana kokorec sozum de var sucuk haricinde
1.6 Turbo 180 hp Cosmo - Flexride - DVD 800 (2012) - 1.4 TSI 160 hp DSG VW CC - Exclusive (2015) - 2.4 D5 185 hp Volvo XC90 (2006)
özmen dışında diğer arkadaşlarla yeni tanıştım ve çok memnun oldum güçlü bir potansiyel olduğunu fark ettim yürüyün ankara ekibi kim tutar sizi,nice birliktelikler dilerim,sevgilerimle.
Orjinal yazı sahibi: ua731
Cok tesekkur ederim herkese.. Burak kardesimin emegi daha fazla belirtmeden gecmek bana yakismaz diye dusundum.. Simdi ilk olarak Selincigimizden baslamak istiyorum. Alper abi bana uyar siz hanimla dolasin Selini noooolur bana verin gezdiriyim onu cok tatli. Gozlerinden opuyorum yanliz Alper abi bisi istiycem; bi kere yanagini ufaktan isirir misin cok sekerdi cunku yavuz abi sana artik hicbisiy demiorum 5 kilo kofte soyledik 4 unu zaten sen yedin ama ayipsin sana kokorec sozum de var sucuk haricinde
Yorum