Ynt: 10 Şubat Pazar - Ankara Mangalda Sucuk Yapıyoruz
Evet İnsigniaTeam üyeleri
Gerçekten çok güzel bir gündü.
Bu organizasyonda emeği geçen, katılan/katılmak isteyip de katılamayan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. clapclap clapclap
Özellikle İstanbul'dan bizleri yanlız bırakmayan Ferhan abimize clapclap
Fazla gevezeliği bırakıp, günün önemini gösteren fotoğraflarla sizleri baş başa bırakıyorum.
Nice organizasyonlara...
Açılışı Havelsan'da dalgalanan Bayrak Görüntüsü ile başlamak istedim.
(Hikayesi ise çok enteresan, sonra anlatacağım)
ve de Ferhan Altuner'i 17.05 itibariyle İstanbul'a Yolcu ettim..
Cemil bey eline sağlık resimler güzel çıkmış.Emeğinize teşekkürler.
Güzel bir buluşmaydı, katılan herkese tekrar teşekkürler ama Ferhan Bey' e özel olarak tekrar teşekkür ediyoruz. Zaman ayırdı onure etti bizleri.
Bence resimlerde İnsignia lar bir de junior insignia fan(Selin) en güzeller olarak öne çıkmış)
Vallahi cok güzel bir gündü.
Buluşma yerimizde ford focus grubu vardi.
Havalı havalı duruyorlar.
Ben gittim önce bir baktılar ters ters.
Sonra birer birer canavarlar gelince havaları söndü.
Sonra üzüldük adamlara
Neyse.
Cemil abi ellerine sağlık fotograflar süper.
Nice Buluşmalara.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
boyle güzel dostlukları cenab-ı hak daim etsin herkes çok kaliteli ve neseli arkadaslarsınız hepinize tesekkur ediyorum (burak)özellikle sana sen olmasan ankara ekibini toplamak cok zor gibi gorunuyor cemil abim ve ferhan abimede çok teşekkur ediyorum SELİN seni çoooooooooook seviyoruz
Burak ve Zihnican ın emekleri büyük haklısın Yavuz.
Zihnican çok yemiş karnım ağrıyor demiş, biraz taktik vermen lazım.
Sensizde tadı olmuyor senide onların yanına yazıyorum hani.
Bu arada Selin de sizleri çok sevdi , bana Zihnican ile gezmeye gidelim mi diye soruyordu.
Cemil abim ve ferhan abim fotolarda çok güzel çikmissiniz sizleri çok seviyorum inşallah abant buluşmasinda görüsürüzuz ankara gurubundaki kardeslerimede tebrikler guzel bulusma yapmissiniz
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Yorum