İtiraz var Ali.
Ayla "Iskalamadım bile bile" dedi? !
"Üçgenndeydi tüm mermiler" dedi
Naber?
Yine de iyi atlattık ilk atış olarak.
Aliyi gördüm birkaç damla soğuk ter atmış oldu.
yiğidi öldür hakkini yeme demişler ayla kardeşimiz 5 atistan hepsini vurdu hiç biri karavana olmadi ama kendini iyi aticiyim diye belirten özkan kardesimiz 6 atistan anca bir tanesini tutturabildi silahta ayni silahti gerçi özkanin dediği lafi ben yanliş anliyabilirim aticiyim dediği laf aticiliğiymiş demekki haha haha
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Arkadaşlar .. pazar günü öğlen sonrası ben nakavt oldum gece ise ateşle devam eden enfeksiyon geçirdim..ve hala geçirmekteyim.
Önce organizasyonu ayarlayan Ali'me Daha sonra katılan her arkadaşıma (+Hakanım'a) ayrı ayrı teşekkür ederim
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Arkadaşlar .. pazar günü öğlen sonrası ben nakavt oldum gece ise ateşle devam eden enfeksiyon geçirdim..ve hala geçirmekteyim.
Önce organizasyonu ayarlayan Ali'me Daha sonra katılan her arkadaşıma (+Hakanım'a) ayrı ayrı teşekkür ederim
geçmiş olsun abi, Allahtan acil şifalar dilerim...
Abim cok gecmis olsun,acil sifalar diliyorum,bir an evvel iyilesmen dilegiyle...
Yorum