Kaşıbeyazda en büyük masa Team'e ayırıltılmş idi.
Sen Kamil ve eşleriniz gelseydiniz bize ayırtılan yerleri tam kapattırdık
Ben de bakındım biryerden çıkagelirsiniz diye.
Bundan sonraya artık.
Güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler clapclap clapclap
Allah muhabbetinizi bozmasın ..
Orjinal yazı sahibi: Morpheus
Afiyet olsun gençler )))
Güzel keyifli geçmiş, katılamadık ama gönlümüz dostlarımız ile her daim.
Saatlerce bekledik,birdahakine bekletmeyin lutfen ihihi sizlere ayrilan yerler bu defa bos kaldi,ama siz yanimizdaymissiniz gibi eglendik dostlar,bir sonraki bulusmada sizlerle kahkalarimiz dorukta olacak insallah obaa obaa obaa
Insigniateam dostluğunun dorukta olduğu bir güzel buluşma daha gerçekleşti.
Organizasyona ev sahipliği yapan Ali kardeşime sonsuz teşekkürler,vesile ile Gökhan'ın bebeğini de görme fırsatımız oldu Allah nazardan saklasın maşaallah..
Benim veledin huysuzluğu yüzünden poligona gidemedim ve erken kaçmak zorunda kaldım.Fakat fotoğraflardan yanınızdaymış kadar keyif aldım.
Hakan ve Özlem kardeşim de son anda katılmışlar,keşke onlara da merhaba deme fırsatım olsaydı..
İyi ki varsın insigniateam clapclap clapclap clapclap
Bak ben onu unuttum .Ali'nin arabaya ilk dün binme fırsatım oldu.Süper olmuş valla .İnsanı kendi arabasından soğutuyor.Dönüşte basıyorum basıyorum ama gitmiyor valla. Ali orda da dediğim gibi göze çok gelirsin yollarda aman kimsenin gazına gelme ki gelmiyorsun. Bırak onlar kendi oyuncaklarıyla oynasın.Gözü olanın gözü çıksın
Bak ben onu unuttum .Ali'nin arabaya ilk dün binme fırsatım oldu.Süper olmuş valla .İnsanı kendi arabasından soğutuyor.Dönüşte basıyorum basıyorum ama gitmiyor valla. Ali orda da dediğim gibi göze çok gelirsin yollarda aman kimsenin gazına gelme ki gelmiyorsun. Bırak onlar kendi oyuncaklarıyla oynasın.Gözü olanın gözü çıksın
Gözü Çıksın yerine Maşallah diyelim
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum