eyvah eyvah bence şehit olabilirdi büyük geçmiş olsun mustafama
Ferman abicim, ay pardon Ferhan abicim Mustafam Hasta vardı onu rahatlatmak için yaktık iki fırt çekip attık kan kaybediyordu deyince Mustafamıda çok sevdiğim için azad ettim
Ama bir gerçek bu zamana kadar arabalarımın içerisinde hiç kimse sigara içmemiştir Mustafa ilk ve son oldu
az kalsın mustafada gazi olacaktı ( kamil abinin arabasında kadiri hastahaneya götürürken araçta sigara içmiş) ihihi ihihi
kamil abi hiç anlamam bundan sonra bende senin araçta sigara içerim mustafaya izin vermişsin.
İzzet yok öyle bir şey sigara felan içilme llayı tamamen hikaye yanlış duymuşsun. Durmuşlar araçtan inmiş dışarıda yakıp iki fırt çekip atmış daha sonrada arabaya binip yola devam etmişler
Dönüş sonrası iş güç derken ancak fırsat buldum
Organizasyonu düzenleyen ve katılan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ediyoruz.Sponsorlarımızın hediyeleri çok anlamlı idi.Onlara da teşekkürü borç bilirim.Özellikle Mustafa Keleş arkadaşımızın hazırlamış olduğu albüm gerçekten çok mükemmel olmuş,baktıkça anılarımız canlanıyor
Eşimin ve benim en çok keyif aldığı organizyon bu oldu
İyi ki varsınız arkadaşlar büyüksün INSIGNIATEAM
eyvah eyvah bence şehit olabilirdi büyük geçmiş olsun mustafama
Ferman abicim, ay pardon Ferhan abicim Mustafam Hasta vardı onu rahatlatmak için yaktık iki fırt çekip attık kan kaybediyordu deyince Mustafamıda çok sevdiğim için azad ettim
Ama bir gerçek bu zamana kadar arabalarımın içerisinde hiç kimse sigara içmemiştir Mustafa ilk be son oldu
yılmazım dikkat edersen takıldım sana biz bir aileyiz hemde büyük bir aile olur böyle şeyler allah bu günlerimizi aratmasın en kötü günlerimiz böyle olsun sevgilerimle
yılmazım dikkat edersen takıldım sana biz bir aileyiz hemde büyük bir aile olur böyle şeyler allah bu günlerimizi aratmasın en kötü günlerimiz böyle olsun sevgilerimle
Amin abim inşallah
[center] İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)
az kalsın mustafada gazi olacaktı ( kamil abinin arabasında kadiri hastahaneya götürürken araçta sigara içmiş) ihihi ihihi
kamil abi hiç anlamam bundan sonra bende senin araçta sigara içerim mustafaya izin vermişsin.
İzzet yok öyle bir şey sigara felan içilme llayı tamamen hikaye yanlış duymuşsun. Durmuşlar araçtan inmiş dışarıda yakıp iki fırt çekip atmış daha sonrada arabaya binip yola devam etmişler
ben basima gelecekleri bildigim icin israrlara ragmen icmedim
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
Yorum