Ynt: 2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: ZEK74USÇok güzel bir buluşma olmuş... Benim yerime yemediyseniz hatırım kalır Adaşıma ne oldu bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Tum Bursa ekibi icin yedik
Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunelsaat 19.da eve vardık ort.7.7 ile birde araçlarımız çok yakıyor diyorlar. gülpınarda düzce emre ve ailesiyle çay kahve bir saat takıldık.organizasyonda emeği geçen,katılım sağlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim.en kısa zamanda ailemizin tekrar bir araya gelmesi dileklerimle,sevgilerimi sunuyorum.süfyan hocam tekrar geçmiş olsun neyseki halletmişler emreyle konuştuğunda beraberdik,
Sufy Hocam tekrar gecmis olsun
Canavarin agzi azik gormek cok uzmustu
Yorum
-
Her Anlamda Kalite, En Üst Seviyeye Ulaşmış Durumda. Katılamamış Olmanın Verdiği Üzüntüyü (ve Kıskançlığı..) Bursa Grubundan Hakan Kardeşimizin Bizleri En İyi Şekilde Temsil Ettiği Olgusuyla Aşmaya Çalışıcaz Fotoğraflara Baktıkça.
PS: Ulenn Gene Kaçtı Hediyeler
İyi ki İnsignia Sahibiyim.....
Yorum
-
insigniateam ailesi olarak çok güzel bir bulusmaya imzamızı attık.emeği geçen herkese çok teşekkürler.hediyeler çok anlamlıydı ömür boyu hatıra kalacak cinsten...istanbuldan annemle beni getiren ratip ve mustafa kardeşime çok teşekkür ederim...dönüşte izzet evimize kadar bıraktı onada ayrıca teşkkür ediyorum...opel bayisinin hediyesi için ve anneminde kurayı iyi çekmesiyle hediyeyi aldık.anneme ve opel odak bayisine teşekkürleri sunarım çoooook keyifliydi iyiki varız insigniateam.2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi
yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: FunkyairOrjinal yazı sahibi: ZEK74USÇok güzel bir buluşma olmuş... Benim yerime yemediyseniz hatırım kalır Adaşıma ne oldu bilmiyorum ama, geçmiş olsun...
Tum Bursa ekibi icin yedik
Orjinal yazı sahibi: ferhanaltunelsaat 19.da eve vardık ort.7.7 ile birde araçlarımız çok yakıyor diyorlar. gülpınarda düzce emre ve ailesiyle çay kahve bir saat takıldık.organizasyonda emeği geçen,katılım sağlayan herkese çok ama çok teşekkür ederim.en kısa zamanda ailemizin tekrar bir araya gelmesi dileklerimle,sevgilerimi sunuyorum.süfyan hocam tekrar geçmiş olsun neyseki halletmişler emreyle konuştuğunda beraberdik,
Sufy Hocam tekrar gecmis olsun
Canavarin agzi azik gormek cok uzmustu
Yola devam .Ufak tefek sıkıntılarda olmazsa neye sevineceğizki.. Arada acı yemeden tatlının kıymeti anlaşılmaz :P2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Videoları youtube da hallettim
http://www.youtube.com/watch?v=hWGC_YpdTRI#ws
http://www.youtube.com/watch?v=13SdW5IUjZE#ws
Yorum
-
sufyan abi nazar deydi arabanın yakıtına araban fazla yakmıyor ya ne yapsın araba dur bende ozaman motordan akıtayım dedi heralde haha hahaHayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
[img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum
Yorum