Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Yine güzel bir buluşmada siz sevgili dostlarla birlikte güzel bir organizasyona imza attik. Emegi gecen ve katilan herkese çok teşekkürler. Anlatılacak o kadar çok şey var ki, buraya yazmakla bitmez. Tatlı bir yorgunluk dışında hersey çok güzeldi. Sagolun varolun...

Yorum

Bu güzel organizasyonu gerçekleştiren,hediyeleriyle bizleri duygulandıran,espirileriyle bizlere hoşça zamanlar geçirten tüm dostlara: en önemlisi insignia team ailesine şükranlarımızı sunuyoruz,teşekkür ederiz...

2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites

Yorum

Bende yeni geldim

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
          Bende yeni geldim
          Fatih abi konu sayfası biraz fazla oldu. Yeni bir konu açsam ve herkesin eklediği linkler ile benim linkleri ilk mesajda toplasam olur mu?

Not: Demek istediğim fotograf ve video linklerini eklemek
          2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            Orjinal yazı sahibi: FacomX
            ben hala sakaryadayim
            bakimin iyi galiba orada...
            Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
            emegi gecen herkese tesekkurler...

bu arada hangi hizda hani yol sartinda olursa olsun 316 ile yarismayin 1.4 sahipleri... yolda bulent abi ve kuzen bir cok kez denediler 316 cok ciddi farkla ayirdi...
            Kuzen bu yaziyi yolda okysaydim daha kopruye gelememistin :-)

Yorum

Çok guzel bir bulusma oldu emegi geçen herkese cok tesekkur ederim.

Yorum

Hakan abi bastirdik ve yaktik mangali :-)

Yorum

Teşekkür edilecek okadar cok kişi varki inanın saymakla bitmez.herşey okadar güzel hazırlanmış okadar güzel organize olunmuşki hiçbir detay atlanılmamış (halısaha macı hariç haha )Biz bir aileyiz diyoruz belkide bizi tanımayanlar lafta bunlar diyordur ama bizler gercekten bi aileyiz her gecen günde de dahada büyüyoruz sizler iyiki varsınız kucak dolusu sevgiler
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Evet Arkadaşlar ;

Yine Çok keyifli ve çok eğlenceli güzel bir hafta sonu hep beraber geçirdik

Hafta Sonunu Özetler isek;

Planladığımız gibi sabahın erken saatlerinde firesiz bir şekilde buluştuk ve toplu bir şekilde hareket ettik ve izmitte İhsan kardeşimizin katılımıyla ortalama hız olarak 120 km hızla Alaşara restoranta gittik giderken çok aktif bir şekilde Zello programını kullandık yoldakiler ve evlerinde bizimle bol muhabbet eden üyelerimiz oldu yolda giderken Burak beyin kullanmış olduğu audi 2.0 aracıyla ufak rolingler yapıldı 210 hb olan audi güzel gidiyor 150 ye kadar beraber gidiyoruz ama sonradan 4 vitese geçişimizde 2.0 avantajı ortaya çıkıyor uzamaya başlıyor motor gücü kendini hissetiriyor Alaşarada yöresel ürünlerlerden hazırlanan kahvaltımızı yaptık sonrasında Düzcede Emre kardeşimizin misafiri olduk çaylar kahveler ıhlamurları içtik bu arada Bursadan hakan kardeşimiz konvoyumuza katıldı ve hep beraber abanta gittik Büyük abant otel kendini sürekli yenilemesinin farklılıklarını hissettirdi Otele yerleştikten sonra dışarıda gezeken sucuk ekmek faslı yaptık
                    sonrasında maceları kayak pistine çıktık ve yine güzel kareler yakaladık.

http://youtu.be/pJ7QJaEP93I

http://youtu.be/dZtke7HJJ50

Volkan Mustafanın Çektiği Resimde Sana Kar atanları görebilirsin

Sonrasında Akşam yemeği için otele geri dönüldü

Bu arada daha önceden hazıladığımız sürpriz hediyelerin hazırlanması ve sırf hazırlan ürünlerin deşifre olmaması için Erhankardeşimiz istanbuldan abanta akaşam yemeğine Tişörtler ve InsigniaTeam Albümünü getirdi Birkez daha teşekkürler Erhan.

Bu arad kolilerin taşınması esnasında Kardir kardeşimiz yük taşıma arabasını biraz hızlı kullandı ve küçük bir kaza geçirdi bu kaz sonucunda bir parmağında ezilmeden dolayı kemik kırılması ve tırnak çıkması oldu Boluda ki Üniversite hastanesine giderek gerekli müdahaleler yapıldı burada Mustafa kardeşimede bir kez daha teşekkür etmek istiyorum gcenin bombalarında çok büyük emeği olmasına rağmen kadir kardeşimizle ilgilenip gerekli işlemleri yaptıdı hediye dağıtımına telefonla katılabildi Bu arada Kadirede tekrar teşekkürler .

Hediyelerin HAzırlanmasında yardımcı olan Emre,Erman,Çağrı,Tayfun ve diğer arkadaşlarda teşekkürler.

Hediyelere Gelirsek

1-Insignia Team Geçmişten bu güne Özel hazırlanmış Fotoğraf Albümü Her bir sayfası bizleri duygulandıran bizleri geçmişe götüren çok özel karelerle dolu yaklaşık 1000 adet resimden oluşan Albüm

Mustafa Kardeşime Teşekkürler clapclap clapclap clapclap clapclap

2- Insiğnia Team Duvar Saati ve Insignia Team Çorapları

Ali Kardeşimide Teşekkürler clapclap clapclap clapclap

3- Yeni Tasarımı ile Hazırlanan Insignia Team Tişörtleri Bay ve Bayan

Erhan Kardeşime Teşekkürler

4-Yeni Hazırlanmış çift Renkli Insignia Team Anahtarlıkları

Şafak Kardeşime Teşekkürler clapclap

5-Ayakkabı Bakım Seti

Ferhan Abimizede Teşekkürler clapclap

Bizi Hiç bir zaman yalnız bırakmayan Opel Odak'a da hediyelerinden Dolayı Teşekkürler clapclap clapclap clapclap

Hediyeler

1-Led Sinyalli Ayna
                    2-Opc Sinyal Çerçevesi
                    3-Detaylı Araç Bakım

Burak Kardeşimede Ekibi ile bizi yalnız Bırakmadığı için Teşekkürler. clapclap clapclap clapclap

Hediyeler dağıtılırken bizlerin yaşamış olduğumuz heyecan ve mutluluğu hep beraber yaşarken görmek beni çok duygulandırdı çok mutlu oldum iyiki varsınız yaşasın InsigniaTeam Kardeşliği Katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkürler en büyük teşekkürü sizler hak ediyorsunuz Teşekkürler clapclap clapclap clapclap clapclap

Hediyelerimiz dağıtıldı geçmiteki videolarımız izlendi duygu dolu bir toplantının donunda gece 24:00 da mangal olayına girişildi bizim için özel hazırlanmış 15-20 kg ağırlığındaki sucukları Hendekten alıp hazırlattığı için Kamil hocamada teşekkürler otelden aldığımız mangalları yakmak için saatlerini harcayan Sufyan,Kamil,İhsan ve Emreyede teşekkürler gecenin ilerleyen saatlerinde amaca ulaşıldı

Sabah kahvaltısından sonra otelden çıkış yapıldı bu sırada bizim için mersinden gelen orhun kardeşimizede teşekkürler
                    Abant gölü etrafında tur atıldı fotoğraflar çeildi ve abanttan ayrıldı elimizde var olan sucukları hazırlatıp afiyetle yedik hepimize afiyet olsun

Bu arada sufyan hocamın aracında teknik bir sorun çıktı hemen Düzce Emre arandı ve onun yardımıyla Düzce KErvana araç çekilde ve hemen kontrol edildi Allahtan sadece bir kelepçe problemi çıktı kısa zamanda sorunu giderildi ve sağ salim evine ulaştı Geçmiş olsun Sufyan hocam

Sucuk ekmekten sonra herkez dağıldı dönüşte Ben ,Kamil,Özkan,İzzet ,Muharrem ve sonradan yolda bize eşlik eden Tolga ile Hendek 'e kadar biraz kurtları döktük Passatın güçsüzlüğünü gördük 248 leri gördüm araçlarımız çok güzel kıymetini bilelim Hendekten Özel sucuklardan altık ve KAmil Hocam Hendekte yükseklerde olan Bayrak Tepeye götürdü Hendek'e giderseniz mutlaka uğrayın yöresel müzesi ve manzarası süper ve birde tepenin başıdan emekli olmuş gerçek bir savaş ucağı var Teşekkürler Kamil Hocam

Sonrasında ben Sakaryada okuyan yiğenimi ziyaret ettim dönüşte bir cls350 cdi ile oynadım sonuçta eve 10.1 litre ile geldim

Fire vermeden Katılan Team Üyelerine Teşekkürler

Katılımcıların Geldikleri İller
                    İstanbul
                    Ankara
                    Bursa
                    İzmit
                    Düzce
                    Mersin

İyiki varsınız

clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Bunlarda benden gelsin. Fotografları yarın yüklemeye çalışacağım.

Bu arada son video da benim hızım gözüküyor 218 km/h olarak ama daha öncesinde 228 km/h a kadar çıktım çok az daha gidebileceğine inanıyorum. Araçlarımız gerçekten maşALLAH çok güzel gidiyor. ALLAH ağzımızın tadını bozmasın

http://www.youtube.com/watch?v=-YnT_tk7s9w#

http://www.youtube.com/watch?v=o1fg2p2wLi8#

http://www.youtube.com/watch?v=vN2Chi3gw1Y#

http://www.youtube.com/watch?v=sDARcUBrq28#

http://www.youtube.com/watch?v=eY-JTq6Wzb4#

http://www.youtube.com/watch?v=gfO8KSH4G9A#
                      2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Gelmiş ve sizinle eğlenmiş kadar oldum. Emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Yorum

bizim makinalardaki fotoğraflarda birazdan hazır...uyumayıp beklemeniz tavsiye edilir
                          www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Ben bekliyorum kardeşim :-)

Yorum

ahanda seçilen en özel fotoğraflar burda ;

www.facebook.com/mstfkls

Yorum

www.facebook.com/mstfkls

Yorum