Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Oglen cıkacaklarda bı organıze mı olsak huh
    13.00-13.30 arası mehmetcıkvakfı super olur

Yorum

allah kısmet ederse 13-13.30 gibi otelde olurum,duruma göre emrenin orda sabahcıları yakalayabilirim
      06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Bizde sabahçıyız inşallah..
        *İmza görseliniz kurallara aykırıdır, düzenleyip tekrar yükleyiniz.

http://i1239.photobucket.com/albums/ff517/agyagar/bmw/61A2578A-358B-4144-BB24-07115DC89457_zpsy87xnswe.jpg

BMW F30 320i ed M Sport 40th Year Edition 205+ Hp

Yorum

Fatihcim Alaşara on numara olacak bir mekan, Saat 10.00 da kahvaltısı başladığı için geç kalırız diye Berceste demiştim. Ama sayımız fazla olduğu için erkende servisi açtırırz diye düşünüyorum. Volkan zaten irtibata geçmiş 08.30 da servis açarlar.
          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
            Fatihcim Alaşara on numara olacak bir mekan, Saat 10.00 da kahvaltısı başladığı için geç kalırız diye Berceste demiştim. Ama sayımız fazla olduğu için erkende servisi açtırırz diye düşünüyorum. Volkan zaten irtibata geçmiş 08.30 da servis açarlar.
            Berceste Bursa hakan ve İzmitten İhsan bey için

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: whiteagle
              Bizde sabahçıyız inşallah..
              Ahmedim kişi başı 5 lirayı hazırla
              www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Kişi başı 5 liramı hayda beni 50 liraya götürüyo tolga
                Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                  Kişi başı 5 liramı hayda beni 50 liraya götürüyo tolga
                  yuh be Tolga bildiğin düdüklüyo seni , 50 lira bide minnacık arabayla ihihi
                  www.facebook.com/mstfkls

Yorum

50 liramı ben seni istanbuldan alayım boluya bırakayım ordanda tekrar istanbula getireyim haha haha tolga evlenecek yaaa adama para lazım ihihi
                    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

bu kahvalti yapilacak yer sakaryayi gecince mi gecmeden mi?
                      F30 Sport+

Yorum

Aynen minibüste yer varmı tekerlek üstü falanda olabilir
                        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

F10 Msport

Yorum

Gökhan ne geçince nede geçmeden tam sakaryada
                          [IMG width=500]http://i1134.photobucket.com/albums/m615/nester54/IMG_5063-Kopya.jpg[/img]

[move][b]Yaşamımda edindiğim en büyük bilgi şudur; Kendi kendine yardım etmeyi bilmeyene, hiç kimse yardım edemez. PESTALOZZİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
                            Aynen minibüste yer varmı tekerlek üstü falanda olabilir
                            maalesef be Kadirim , 13 kişilik kontenjanımız doldu , bayılıcan 50 kağıt , bende Volkan abiden 100 alıcam kilodan dolayı ihihi
                            www.facebook.com/mstfkls

Yorum

Hadi ya orta koridora sandalye falan atsak olmazmı

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
                                50 liramı ben seni istanbuldan alayım boluya bırakayım ordanda tekrar istanbula getireyim haha haha tolga evlenecek yaaa adama para lazım ihihi
                                Emre Sana Sormadan Çay içmeye geliyoruz dedik ama kusurumuza bakma ıhlamur ve çayın hazır olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

İşleniyor...
                                X