Duyuru

Collapse
No announcement yet.

2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ynt: 2013 Kış Buluşması için Abanta Gidiyoruz

Orjinal yazı sahibi: emrezxr
    sufyan abi nazar deydi arabanın yakıtına araban fazla yakmıyor ya ne yapsın araba dur bende ozaman motordan akıtayım dedi heralde haha haha
    2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
    [center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: izzetmemis
      bende kendim ve eşim adına katılım yapan ve emeği geçen herkese çok ederim. hayatımda bu kadar dolu ve eğlenceli bir 2 gün geçirmedim.

Kardesim,ben de sunu soyliyim,o sozunu ettigin dolu ve eglenceli 2 gune sen ve esin fazlasiyla renk kattiniz bence... clapclap clapclap clapclap

Yorum

Sufyan abim gecmis olsun,nazar degmis.

Yorum

2015 Audi A4 2.0 Tdi 190 Hp Sport Quattro

Yorum

Yorum

Bu da son olarak tüketim ortalamam. Dönüşte 228 km/h kadar çıkmak nasip oldu ve kolay kolay 140- 150 km/h ın altına inmedik.

Çok keyifli bir gündü. Ailem ile dışarıda geçirdiğim en keyifli 2 gündü diyebilirim

Yorum

Muharrem kardeşim maşallah anne-kardeş-sen 1 kopya olmuşssunuz, Allah saadetinizi bozmasın

[shadow=red,left][glow=grey,2,500]SPORT[/glow][/shadow]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: OPC 5000
                  Sufyan abim gecmis olsun,nazar degmis.
                  Olacağı varmış :P
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: opelmania
                    Muharrem kardeşim maşallah anne-kardeş-sen 1 kopya olmuşssunuz, Allah saadetinizi bozmasın
                    Amin abi saolasin. Boyle guzel orgnizasyonlar nesemize nese katiyor

Yorum

Sevgili Insignia Team Dostları,

Fotoğraflardan izlediğim kadarıyla muhteşem bir buluşma olmuş. Mazeretim dolayısıyla şu aralar sitemizi biraz ihmal ettim. Ancak gönlüm hep sizlerle beraber. Cemil hocamla biraz muhabbet ettik, biz Ankaralı dinozor üyelerinizi unutmayıp gönderdiğiniz hediyelerden bahsetti. Çok sağolun, varolun. En kısa zamanda bir Ankara acil durum toplantısı yapıp bu emanetlerimizi almamız gerek. Üst yönetime tekrar teşekkürler...

Fotoğraflar gerçekten çok eğlendiğinnizi yansıtıyor. Umarım bu daim olur ve yüzlerinizdeki gülümsemeler hiç eksik olmaz. Tüm ekibi özlemişim fotoları görünce depreşti. Sufyan hocam senin başına gelenler de nazar boncuğu olmuş. Umarım kısa sürede hallolur.

Tekrar keyifli günlerde buluşabilmek dileğiyle. oleyy

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Gönül katılmak isterdi ancak iş sebeplerinde dolayı katılamadım bir dahaki buluşmada Allah izin verirse aranızda olacağım..Allah içinize sindirsin çok güzel sıcak bir buluşma olmuş nice güzel buluşmalara...

11' 1.6 T COSMO 19' JANT + Opc Sinyal Çerçevesi..

Yorum

hakan abi arayı soğutma ihihi
                          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Çok yakın bir akrabamızın düğünü sebebi ile katılamadık.
                            İçim giderek izledim. Süper bir buluşma olmuş... Muhabbetin dibine vurulduğuna hiç kuşkum yok.

2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ted79
                              Sevgili Insignia Team Dostları,

Fotoğraflardan izlediğim kadarıyla muhteşem bir buluşma olmuş. Mazeretim dolayısıyla şu aralar sitemizi biraz ihmal ettim. Ancak gönlüm hep sizlerle beraber. Cemil hocamla biraz muhabbet ettik, biz Ankaralı dinozor üyelerinizi unutmayıp gönderdiğiniz hediyelerden bahsetti. Çok sağolun, varolun. En kısa zamanda bir Ankara acil durum toplantısı yapıp bu emanetlerimizi almamız gerek. Üst yönetime tekrar teşekkürler...

Fotoğraflar gerçekten çok eğlendiğinnizi yansıtıyor. Umarım bu daim olur ve yüzlerinizdeki gülümsemeler hiç eksik olmaz. Tüm ekibi özlemişim fotoları görünce depreşti. Sufyan hocam senin başına gelenler de nazar boncuğu olmuş. Umarım kısa sürede hallolur.

Tekrar keyifli günlerde buluşabilmek dileğiyle. oleyy
                              Anında halledildi sağolasın.. Sayende ben yine ilgilenen arkadaşlara Başta Odak camiasına toptan tşk eder . Emre ve Opel Kervana huzurlarınızda tşk etmeyi borç bilir sıkıntımı paylaşan arkadaşlarada ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunarım

[center]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mehmet
                                Çok yakın bir akrabamızın düğünü sebebi ile katılamadık.
                                İçim giderek izledim. Süper bir buluşma olmuş... Muhabbetin dibine vurulduğuna hiç kuşkum yok.

Abi gözlerim seni aradı. İstanbul'a gelirsen görüşmek isterim

Yorum

İşleniyor...
                                X