Fotoğraflardan izlediğim kadarıyla muhteşem bir buluşma olmuş. Mazeretim dolayısıyla şu aralar sitemizi biraz ihmal ettim. Ancak gönlüm hep sizlerle beraber. Cemil hocamla biraz muhabbet ettik, biz Ankaralı dinozor üyelerinizi unutmayıp gönderdiğiniz hediyelerden bahsetti. Çok sağolun, varolun. En kısa zamanda bir Ankara acil durum toplantısı yapıp bu emanetlerimizi almamız gerek. Üst yönetime tekrar teşekkürler...
Fotoğraflar gerçekten çok eğlendiğinnizi yansıtıyor. Umarım bu daim olur ve yüzlerinizdeki gülümsemeler hiç eksik olmaz. Tüm ekibi özlemişim fotoları görünce depreşti. Sufyan hocam senin başına gelenler de nazar boncuğu olmuş. Umarım kısa sürede hallolur.
Tekrar keyifli günlerde buluşabilmek dileğiyle. oleyy
2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri
Gönül katılmak isterdi ancak iş sebeplerinde dolayı katılamadım bir dahaki buluşmada Allah izin verirse aranızda olacağım..Allah içinize sindirsin çok güzel sıcak bir buluşma olmuş nice güzel buluşmalara...
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Çok yakın bir akrabamızın düğünü sebebi ile katılamadık.
İçim giderek izledim. Süper bir buluşma olmuş... Muhabbetin dibine vurulduğuna hiç kuşkum yok.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Fotoğraflardan izlediğim kadarıyla muhteşem bir buluşma olmuş. Mazeretim dolayısıyla şu aralar sitemizi biraz ihmal ettim. Ancak gönlüm hep sizlerle beraber. Cemil hocamla biraz muhabbet ettik, biz Ankaralı dinozor üyelerinizi unutmayıp gönderdiğiniz hediyelerden bahsetti. Çok sağolun, varolun. En kısa zamanda bir Ankara acil durum toplantısı yapıp bu emanetlerimizi almamız gerek. Üst yönetime tekrar teşekkürler...
Fotoğraflar gerçekten çok eğlendiğinnizi yansıtıyor. Umarım bu daim olur ve yüzlerinizdeki gülümsemeler hiç eksik olmaz. Tüm ekibi özlemişim fotoları görünce depreşti. Sufyan hocam senin başına gelenler de nazar boncuğu olmuş. Umarım kısa sürede hallolur.
Tekrar keyifli günlerde buluşabilmek dileğiyle. oleyy
Anında halledildi sağolasın.. Sayende ben yine ilgilenen arkadaşlara Başta Odak camiasına toptan tşk eder . Emre ve Opel Kervana huzurlarınızda tşk etmeyi borç bilir sıkıntımı paylaşan arkadaşlarada ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunarım
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Çok yakın bir akrabamızın düğünü sebebi ile katılamadık.
İçim giderek izledim. Süper bir buluşma olmuş... Muhabbetin dibine vurulduğuna hiç kuşkum yok.
Abi gözlerim seni aradı. İstanbul'a gelirsen görüşmek isterim
Yorum