Bir Erhan klasiği.
Beni üç defa solladı.
Ama ben onu nezaman solladığımı bir türlü hatırlayamıyorum. Erhan da onu nezaman solladığımı bilmiyor.
Biz de evimize vardık bu arada.
Bir Erhan klasiği.
Beni üç defa solladı.
Ama ben onu nezaman solladığımı bir türlü hatırlayamıyorum. Erhan da onu nezaman solladığımı bilmiyor.
Biz de evimize vardık bu arada.
Sevgili Nuri, dün gece kusura bakma yalnız bıraktım seni, Erhan benide 3 kez solladı ))
Uzun bir süre birbirimizi götürdük, bende arabanın gücü yettiği kadar eşlik ettim, 2.20 nin üstüne çıkmadı araba, Ktn hala gidiyordu ))
02.15 gibi bizde eve ulaştık.
Şimdi albüme bakıyordum, arabayı alalı 15 Ay olmuş, çok şey yaşamış çok şey paylaşmışız, başta Mustafa kardeşim olmak üzere tüm insignia ailesine bizde çok teşekkür ederiz.
Gönlümüz güzel günlerin artarak devam etmesinden yana,
Sevgiler
Morpheus
Benim ufakligin huysuzlugu yuzunden,bircok arkadasima veda edemeden ayrildigim icin ozur dilerim muhabbetimiz harikaydi,allah im daha cooook guzel gunler nasib eder insallah... kadircigime de ayni zamanda acil sifalar,parmagini feda etti izim icin,coooook gecmis olsun kardesim...
Süper İnsigniateam ailesinden Süper bir buluşma daha. Zorlama olmadan kendiliğinden gelişen güzel dostlukların sonucunu bu güzel organizasyonlarda görmek çok güzel.Katkısı olan ve katılan herkese teşekkürler.
Yorum