Adı üstünde insignia team buluşması bence insignia sı olan arkadaşların başka araç ile katılması günün anlam ve önemi çerçevesinde şık olmayacaktır diye düşünüyorum. Bende diğer aracımızın kış lastiği olmasına rağmen insignia ile yaz lastiğim ile geliyorum.
eskiden olsa sözlerinize katilirdim ama artik bizim için insignia filan hikaye ben buluşmalara dostlarimla arkadaşlarimla bir arada olmak için katiliyorum buluşmalara gelen arkadaşlarim ister haci muratla gelsin isterse mobiletle marka ve modelin anlami kalmadi bizim için , buluşmalar artik insignia team buluşmasi değil dostlar buluşmasi bizim için ,
Alper kardeşim peki insigniasi olupta istanbuldan abanta gidiş geliş yakit masrafi olan 400 tl yakiti karşilayamayacak uyelerimiz olamazmi herkes ayağini yorganina göre uzatir herkesin tercihine saygi duymak gerekir hayat herkes için kolay değil
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Alper kardeşim peki insigniasi olupta istanbuldan abanta gidiş geliş yakit masrafi olan 400 tl yakiti karşilayamayacak uyelerimiz olamazmi herkes ayağini yorganina göre uzatir herkesin tercihine saygi duymak gerekir hayat herkes için kolay değil
Volkan olayları çarpıtmayalım lütfen
burada kimse kimseyi bir konuda zorlamıyor biz biliyoruzki senin ve bazı arkadaşların ve ailelerin Mustafanın aracıyla gırgır muhabbet olsun diye geldiğinizi hepimiz biliyoruz burada sana karşı ithafen söylenen birşey yok konuyu dallandırıp bucaklandırmayalım police
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Toplantı Salonunda 30-60 dakikalık bir hoşgeldiniz toplantısı ve InsigniaTeam Sevdalılarının günümüze değer katacak hediyelerinin dağıtımı olacak
Otelle görüştüm geçen sene olduğu gibi gece yarısından sonra Mangal ayarlanacak lar ve evlerinizden gelirken sucuk getirmeyi unutmayın
Fatih küçük bir tavsiye;
Adapazarı Alaşara da kahvaltı yapacağımız için Abanta giderken Hendekten Kasabımızın meşhur kendi yapımı sucuklarından almayı tavsiye ediyorum. Nasıl olsa yolumuzun üstü
Toplantı Salonunda 30-60 dakikalık bir hoşgeldiniz toplantısı ve InsigniaTeam Sevdalılarının günümüze değer katacak hediyelerinin dağıtımı olacak
Otelle görüştüm geçen sene olduğu gibi gece yarısından sonra Mangal ayarlanacak lar ve evlerinizden gelirken sucuk getirmeyi unutmayın
Fatih küçük bir tavsiye;
Adapazarı Alaşara da kahvaltı yapacağımız için Abanta giderken Hendekten Kasabımızın meşhur kendi yapımı sucuklarından almayı tavsiye ediyorum. Nasıl olsa yolumuzun üstü
sucuk icin toplarız parayı tek yerden alınmış olur güzel olur kanımca
2011 2.0cdti cosmo flexi sunroof Infinity ses sistemi yeni yüzyıl üniversitesi mimarlık
Haşin gaddar bilakis çok kibarım.Israr ederim iyi dans ederim o kadar.
Yorum