Kamilim İnsignia ile gelirim
Sabah opetde oluruz ama biz direkt Düzce'ye geçeriz. Sapanca'ya kadar grupta kalırım.
Düzce'de
11:30-12:30 Düzce Emre yi ziyaret Çay kahve faslı
Kısmına dahil oluruz.
Ordan da günübirlik Abant çı oluruz.
50 liramı ben seni istanbuldan alayım boluya bırakayım ordanda tekrar istanbula getireyim haha haha tolga evlenecek yaaa adama para lazım ihihi
Emre Sana Sormadan Çay içmeye geliyoruz dedik ama kusurumuza bakma ıhlamur ve çayın hazır olsun
sıkıntı olmaz fatih abi çaylar ve ıhlamur hazır ihihi
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Aynen minibüste yer varmı tekerlek üstü falanda olabilir
maalesef be Kadirim , 13 kişilik kontenjanımız doldu , bayılıcan 50 kağıt , bende Volkan abiden 100 alıcam kilodan dolayı ihihi
yahu olurmu öyle şey bende tam tersine budyguard lik parasi alicam diye hesap ediyordum neyse ben 200 tl almayi düşünüyordum 100 tl sini düşerim ,100 tl alirim o zaman rolleyes
1.6 Turbo Cosmo 272bg 360 nm forget piston ve piston kollari downpipe komple 76mm egzoz sistemi ve daha büyük intercoler
Aynen minibüste yer varmı tekerlek üstü falanda olabilir
maalesef be Kadirim , 13 kişilik kontenjanımız doldu , bayılıcan 50 kağıt , bende Volkan abiden 100 alıcam kilodan dolayı ihihi
yahu olurmu öyle şey bende tam tersine budyguard lik parasi alicam diye hesap ediyordum neyse ben 200 tl almayi düşünüyordum 100 tl sini düşerim ,100 tl alirim o zaman rolleyes
o gözle bakınca ne yazıkki haklısın abi , hatta sayende abant yolunda ne kadar kar olursa olsun çok rahat inip çıkıcaz , o yüzden sana ödeme yapmamız lazım
Yorum