Sarot otel onde gozukuyor yalniz hafta sonu orda olan biri olarak soyliyeyim haraket alanimiz hic yok butun vaktimizi otelde kaplicada gecirmek zorunda kaliriz abanttaki gibi gezme yerleri acik alan filan yok tamamen ihtiyar isi cok ciddi derecede hayal kirikligi yasarsiniz iyice arastirin sarotu internetten benden soylemesi
Volkancigim internetten arastiran herkes oyunu ewet olarak kullanacaktir,cok net soyluyorum,gozlerimle gormesem bende ewet derdim,kimse yanlis anlamasin bu benim gorusum,asla tavsiye etmiyorum,cok isteyen gitsin gorsun ama ben cocuklarimla 4-5 m2 lik odada kalip,hicbir sosyal aktivitesi olmaya,2 insanin yanyana bile gecemeyecegi merdivenlere sahip 55 yas uzeri insanlarin gruplar halinde toplanip sohbet etmeye cakistiklari bir otele gitmem,sakin otelin gorselligine ve ihtisamina aldanmayin,oyumu abanttan yana kullaniyorum...
erhan abide abantta birşey yok diyor. forum yöneticileri siz bizim için herzaman en iyisini düşünürsünüz bende sarot işaretliyenlerdenim ama madem böyle bir durum var ekip olarak en rahat edeceğimiz yere gidelim.siz yönetim olarak tekrardan her yerin artılarını ve eksilerini bi istişare edin derim abilerim...
2010 BMW 320d Lci
KUL BELÂ GÖRMEZ HAK YAZMADIKÇA , HAK BELÂ YAZMAZ KUL AZMADIKÇA...
Sarot otel onde gozukuyor yalniz hafta sonu orda olan biri olarak soyliyeyim haraket alanimiz hic yok butun vaktimizi otelde kaplicada gecirmek zorunda kaliriz abanttaki gibi gezme yerleri acik alan filan yok tamamen ihtiyar isi cok ciddi derecede hayal kirikligi yasarsiniz iyice arastirin sarotu internetten benden soylemesi
[quote=Morpheus ]
Petro Club ı oyladım.
Maksat gezmekse kalınacak yer ona göre seçilebilir.
Petro TEM kenarı, ulaşım olarak her yere yakın.
Abant a gidilebilir
Bolu gidebilir
Mudurnu gidilebilir
İyi program ile hem gezeriz tek bir mekana bağlı kalmayabiliriz.
Petro sadece yatmak için iyi bir alternatif
Butik kullanışlı tarz.
Diye düşündüm.
Fatih bey termali onay vermiş birisi olarak orada kalmış arkadaşların olumsuz görüşlerini okuyunca ikilemde kalmamak mümkün değil..Elbette topluca etrafıda gezebilecek yerler olabilme şansımız var ise bunu da değerlendirmek gerekekrir diye düşünmekteyim..
2.0lt CDTI Bi-Turbo Ecotec 195 HP Cosmo Otomatik vites
Sarotta çok gezilecek yer yok ama etrafında gezilecek az çok yerler var bizim kuzuluk kaplıcalarında devremulkumuz var sarot da oraya yakın etrafında sakin gezi yerleri var doğası güzel alabalık çiftlikleri var. Ama çok sakin yerler gercekten. Eğer sakin bir yer istersek burayı seçebiliriz. Bu buluşma sakin olur yazın cozutabiliriz çeşmeye giderek
[quote=35OFT23 ]
Sarotta çok gezilecek yer yok ama etrafında gezilecek az çok yerler var bizim kuzuluk kaplıcalarında devremulkumuz var sarot da oraya yakın etrafında sakin gezi yerleri var doğası güzel alabalık çiftlikleri var. Ama çok sakin yerler gercekten. Eğer sakin bir yer istersek burayı seçebiliriz. Bu buluşma sakin olur yazın cozutabiliriz çeşmeye giderek
[/quote
Omerim yaz bulusmasi izmirde olmasa bile ben bu yaz soz cesmeye gelicem kardesim,beni gezdirirmisin... ihihi
[/quote
Omerim yaz bulusmasi izmirde olmasa bile ben bu yaz soz cesmeye gelicem kardesim,beni gezdirirmisin... ihihi
Bende yarı Çeşme'li sayılırım,takılacak birkaç mekan öğrendim
Yorum