fotolar ve video için burak kardeşimize tekrar teşekkürler.. bu hizmeti yapmak için kendisi kamera önünde hiç görünmemiş. bir dahakine sana özel bir çekim yapmak lazım..
Oda olur
Bir dahakine başka birisi çeker.
Insignia 1.6T Cosmo + Navi Paket - Metro Mavi 2011 Astra J 1.4 T Enjoy Active - Olimpik Beyaz 2013
hım
yakıştı yine bir buluşma daha İNSİGNİATEAME daha nicelerini RABBİM nasip eylesin :P
(Cuma günü günü birlik Çanakkale yolcuğu yaptığım için [maluk yaşlılık] çok yoruldum .. katılmayı canı gönülden istemem rağmen aşırı yorgunluktan ben pert oldum ..:P)
Güzel buluşma olmuş
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
fotolar ve video için burak kardeşimize tekrar teşekkürler.. bu hizmeti yapmak için kendisi kamera önünde hiç görünmemiş. bir dahakine sana özel bir çekim yapmak lazım..
ayrıca butun ankara ekıbıne gonulden tesekkurler. clapclap
sonra izmir neden toplanamıyor oluyor böyle bir ekip izmire de gelse yoldan insignia çeviririz vallahi maşallah çok güzel bir buluşma olmuş emeği geçen herkesten Allah razı olsun, ortamda dönen muhabbetin kalitesini ve güzelliğini yaşamak lazımdı Allah daha nicelerini nasip etsin, özellikle İzmir'e forever insigniateam
Yorum