Evet İstanbul ekibi olarak son iki günümüzü biraz özetlemek istiyorum;
Cumartesi sabahı yola çıktık ve hem üyemiz hemde dostumuz olan Murat hocamın bir acı kahvesini içmek için Mudurnu ya gittik ve bulunduğu tesisi bizim için gezdirdi ve tanıttı ailece gidilebilecek özellikle kaplıca sevenler için çok güzel bir işletme
Güzel bir hatıra resmi çektirdik
Sonrasından hep beraber Volkan arkadaşımızın Hendekteki evine gittik sonrasında Düzceden Emre arkadaşımız İstanbul dan Mustafa ve arkadaşları yanlarında süpriz üyemizŞafak hocamla gecenin geç vakitlerine kadar bol muhabbet ve bol kahkalı bir gece geçirdik gecenin ilerleyen saatlerinden mustafalar ve Şafak geri istanbula Emrede düzceye döndü sabah olunca erkenden kalktık ve bercestede kahvaltı yaptık ve Ankarada Eski dostlarımızı aradık sağ olsun bizi yalnız bırakmayıp etkinliğe katıldılar Nuri arkadaşımız Ankara girişinde bizi karşıladı o sıralarda süpriz olduğu için Burakı(Ankara) aradım mekanda yer ayırtıldı ise fazladan 10-12 kişi daha olacak diye haber verdim çok şaşırıp sevindiler sonra buluşma yerine geldik araba ile gurubun arasından geçtik ama bizi tanımadılar araçta olduğumuz için ihihi sonra tanıştık kaynaştık çok değerli arkadaşlarla tanıştık ve bizler bu samimiyetten çok mutluluk duyduk sonrasından güzel yemekler yedik ve cuma günğnden gönderdiğimiz Polarları anahtarlıklar/stickerler ile birlikde özel insigniateam polarlarını dağıttık sonrasından Hipodromun oradaki gocart bölgesine gittik giderken biraz grup dağıldı ve farklı yollardanda olsa gittik güzel fotolar çektirdik ve İstanbula sağ salim döndük .
öncelikle istanbuldan süpriz bir şekilde gelen abilerimize çok teşekkur ediyorum güzel birgündü bizde inşallah sizin katılımlarınızla beraber yeni bir adresde bulusmak dileğiyle
Evet İstanbul ekibi olarak son iki günümüzü biraz özetlemek istiyorum;
...........
Yaşasın InsigniaTeam kardeşliği ve dostluğu
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Aksiyon dolu müthiş bir buluşma gerçekten.
clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap clapclap
Yorum