Ankara Ekibi selamlar.
Böyle bir konuya ihtiyacımız olduğunu farkettim.
Son buluşmamızda organizsyon eksikliği yaşama sebebimiz bu oldu.
Ben kendimi ve son buluşmada birlikte olduğum bir kaç üyeyi araçların ufak bir fotoğrafı ile ekliyorum.
Organizasyon veya başka bir durumda ulaşılabilir olmak için faydalı olacağını düşündüm.
Lütfen sizde eğer yeni üye iseniz veya Ankara grubunda bulunup bizlerle olmak isterseniz;
Aracınızın Fotoğrafını 480x360 çözünürlükte(veya daha küçük kekrana 2 resim yanyana ekrana sığacak şekilde) ekleyin;
Yanına kendi fotoğrafınızı da yine 480x360(veya daha küçük ekrana 2 resim yanyana sığacak şekilde) koyarak ister yalnızca adınızı yazın isterseniz kendinizi tanıtınız.
Böylece tüm Ankara ekibinin bağları daha da kuvvetlenecektir.
Organizasyon yapan veya yapmak isteyen arkadaşlar sizlere özel mesaj ile buradan daha rahat ulaşırlar, yolda birbirimizi görüp;
"-Aa acaba bizim forumdan mı?" diye bakmayız ve selamlaşırız.
Sizce de güzel olmaz mı?
Eğer uygun görülür ise;
Site yönetiminden konunun sabitlenmesini rica ederim.
Saygılar.
Burak DEMİR.
Böyle bir konuya ihtiyacımız olduğunu farkettim.
Son buluşmamızda organizsyon eksikliği yaşama sebebimiz bu oldu.
Ben kendimi ve son buluşmada birlikte olduğum bir kaç üyeyi araçların ufak bir fotoğrafı ile ekliyorum.
Organizasyon veya başka bir durumda ulaşılabilir olmak için faydalı olacağını düşündüm.
Lütfen sizde eğer yeni üye iseniz veya Ankara grubunda bulunup bizlerle olmak isterseniz;
Aracınızın Fotoğrafını 480x360 çözünürlükte(veya daha küçük kekrana 2 resim yanyana ekrana sığacak şekilde) ekleyin;
Yanına kendi fotoğrafınızı da yine 480x360(veya daha küçük ekrana 2 resim yanyana sığacak şekilde) koyarak ister yalnızca adınızı yazın isterseniz kendinizi tanıtınız.
Böylece tüm Ankara ekibinin bağları daha da kuvvetlenecektir.
Organizasyon yapan veya yapmak isteyen arkadaşlar sizlere özel mesaj ile buradan daha rahat ulaşırlar, yolda birbirimizi görüp;
"-Aa acaba bizim forumdan mı?" diye bakmayız ve selamlaşırız.
Sizce de güzel olmaz mı?
Eğer uygun görülür ise;
Site yönetiminden konunun sabitlenmesini rica ederim.
Saygılar.
Burak DEMİR.
Yorum