Ynt: 6 Mart 2012 - Perpa Ticaret Merkezi Buluşma daveti
Gokhan : sana zopa dahil herseyi ikram edebilirim
21:00'den sonra kimseye git demeyecegim merak etmeyin.
Ama aksam is cikisi gelenler hadi bir seyler yiyelim diyecekler. Aksam 21:00' den sonra Perpada yemek olmaz. 21:00'den sonra guvenlik kimseyi sokmaz. Disaridanda yemek gelmez.
Mecburen disari cikariz.
2010 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + Hakim Gri + Flyaudio DVD/Navigasyon/Turn Push
Orjinal yazı sahibi: whiteagle
evet Mehmet Abi neden 21e kadar bende 21den sonra katılırım diye planlıyordum.. 21e kadar olduğuna dikkat etmemişim
yenge öyle izin vermiştir) bak mehhmeetttt!!! istanbul a gitmene bişey demiyorummm ama 21 den sonra eğer dışarda olursan kafanı ucururum!!! '' demiştir))
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
evet Mehmet Abi neden 21e kadar bende 21den sonra katılırım diye planlıyordum.. 21e kadar olduğuna dikkat etmemişim
yenge öyle izin vermiştir) bak mehhmeetttt!!! istanbul a gitmene bişey demiyorummm ama 21 den sonra eğer dışarda olursan kafanı ucururum!!! '' demiştir))
Gokhan: bencede kasiniyorsun. Beni en iyi taniyanlardansin, yengenin boyle bir sey demeyecegini biliyorsun
Bu konudaki fir firliklarini hatirlatmak zorunda kalmayayim.
Orjinal yazı sahibi: Seyyah
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55
evet Mehmet Abi neden 21e kadar bende 21den
sonra katılırım diye planlıyordum.. 21e kadar olduğuna dikkat etmemişim
haha haha haha Gökhan kaşınma
Mehmet abi seninle tanışmak isterim yarın okulum 16:45 de bitiyor 17:30 gibi yanında olurum 1 saat kadar seninle tanışıp sohbet etmek isterim. Bu arada bende merzifonl'uyum. Listeye adımı yazarsan sevinirim.
Yazdim bile
Orjinal yazı sahibi: smg05
Mehmet abi seninle tanışmak isterim yarın okulum 16:45 de bitiyor 17:30 gibi yanında olurum 1 saat kadar seninle tanışıp sohbet etmek isterim. Bu arada bende merzifonl'uyum. Listeye adımı yazarsan sevinirim.
Yorum