Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Sufyan hocam sen gel biz seni alırız .merak etme ..... Umarım sağlık problemin en kısa sürede halledilir.sağlık herşeyden önemli. Bu arada ilginden dolayı teşkkür ediyorum.
Sağolasın .. bakıma aldım kendimi bayramda yatacağım ayak sağlam geleceğim umarım ama orada bir sıkıntı olursa tüyerim küsmece darılamaca yok :P
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Arkadaslar enseyi karartmayalim
Bu konuda 1000 uyemizinde atamizim huzuruna cikacagindan eminim
Mesaj sayisi onemli degil icerik Onemlidir diye dusunuyorum
Kaldi ki bu konunun on acilimini Utku yapmisti
Sahsen gerekli baska konularda gondermeleri yapmistim
Onun icin simdiden emegi gecen herkese tesekkurler
Emre Kardes ben erken donecegim icin yemege katilamiyorum
Olmadi bir sonraki sefere 500 sec ile sekerim
Orjinal yazı sahibi: Sufy
Ben kendim için yazayım o zaman önümdeki engeller..
1-sağlık problemi.. diz şişik(ödem mevcut) adım atmada zorluk çekiyorum ayağımı baş yukarı kaldırınca biraz rahatlıyor
2-Aracımın turbosu balans var sipariş verildi parça bekliyoruz.. yetişirse araçla geleceğim (tabi dizimde iyi ise)yetişmezse birine kaynak olabilirim ..uçakla geçip araç kiralarım diğer seçenek..
İkiside orada olmamı etkileyecek sebepler .
benim açımdan böyle en azından şimdi geleceğim diyemem gelmeyeceğim diyemem...
Abi çok geçmiş olsun. Sen sağlınına kavuşta gerisi hallolur...
Yok abi gelecek adam gelmeye istekli olan adam çookktan yazardı ki böyle bir buluşma çok daha kıymetli ve özel bir yere sahip benim gözümde maneviyatı yüksek amacı çok daha değerli benim gözümde bu nedenle zaten gelme niyeti olan adam çoktan yazardı konu ile ilgilenirdi mazereti olabilir yada imkanı olmaya bilir amenna ama duyarsızlık kabul edilebilir bir durum değil öyle çok gördük arabayla neden gelinmedi buluşmaya diyenleride niye gelmiyorsunuz mutlaka gelin diye surat asanlarıda...
biz ne surat asıyoruz nede sitem ediyoruz nede mecburiyet koşuyoruz bu buluşma önem acısından sitemizde yapılan en büyük en önemli en maneviyat dolu buluşmadır diğer buluşmların hepsini toplasan bu buluşma kadar önem taşımıyor biz her buluşmada çıkar gözetmeden dostlarımızla buluşmayı hasretgidermeyi gözetirken bu buluşma hem Atamızın huzuruna çıkmak hemde dostlarımı orda görüp onlarlada hasret gidermek...
Gerisi boş son 2 gün kaldı ben sayı vermem gereken yer var he 2 güne kadar belli sayıya ulaşılır ulaşılmaz Murat abinin dediği gibi biz gider salaş biryerde peynir ekmekte yeriz ama sonradan sayı vermeyenler sonradan cıkıp gelenler buluşma şöyleydi böyleydi diyede arkamızdan şikayet ederler...
Herkesten senin kadar duyarlı olmasınıda beklemiyorum zaten abi...
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoff
Yok abi gelecek adam gelmeye istekli olan adam çookktan yazardı ki böyle bir buluşma çok daha kıymetli ve özel bir yere sahip benim gözümde maneviyatı yüksek amacı çok daha değerli benim gözümde bu nedenle zaten gelme niyeti olan adam çoktan yazardı konu ile ilgilenirdi mazereti olabilir yada imkanı olmaya bilir amenna ama duyarsızlık kabul edilebilir bir durum değil öyle çok gördük arabayla neden gelinmedi buluşmaya diyenleride niye gelmiyorsunuz mutlaka gelin diye surat asanlarıda...
biz ne surat asıyoruz nede sitem ediyoruz nede mecburiyet koşuyoruz bu buluşma önem acısından sitemizde yapılan en büyük en önemli en maneviyat dolu buluşmadır diğer buluşmların hepsini toplasan bu buluşma kadar önem taşımıyor biz her buluşmada çıkar gözetmeden dostlarımızla buluşmayı hasretgidermeyi gözetirken bu buluşma hem Atamızın huzuruna çıkmak hemde dostlarımı orda görüp onlarlada hasret gidermek...
Gerisi boş son 2 gün kaldı ben sayı vermem gereken yer var he 2 güne kadar belli sayıya ulaşılır ulaşılmaz Murat abinin dediği gibi biz gider salaş biryerde peynir ekmekte yeriz ama sonradan sayı vermeyenler sonradan cıkıp gelenler buluşma şöyleydi böyleydi diyede arkamızdan şikayet ederler...
Herkesten senin kadar duyarlı olmasınıda beklemiyorum zaten abi...
Ben yinede iyimserim bu konuda .. anlıyorum iyi birşeyler yapmak istiyorsun ama organziasyon zor iş .. mesela iftar yemeği için sayı istiyorlar herkes duraksamada bende yaklaşık şu kadar artısı olursa da destek isteriz diyorum tmm diyorlar.... bence sende öyle yap istersen... eğer gelecek kişiler çoksa ayakta kalırlar sonradan gelenler yada 1 sandalyeye 2 kişi otururuz çokda sorun değil bence
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler [center]
Yılmaz abime, ve Sufyan abime en içten şekilde geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum ve Cemil abim yine mükemmel bir çalışmada bulunmuş ona da en içten şekilde ellerine sağlık diyorum, çok güzel bir çalışma yapmış... değerli abilerim, bende bu buluşmaya çok katılmak isterdim, fakat benim de hemen bayram ertesi kalan sınavlarım(!!!) başlıyor bu sebeple okulda olacağım büyük bir ihtimalle... aranıza katılmayı çok isterdim, eğer okulum ankarada olsaydı kesinlikle aranıza katılırdım sınav mınav hikaye olurdu da, maalesef, zaten okulu uzattık, sınavlara bir de yol yorgunu girersem, bir sene daha uzatma ihtimalim var, o yüzden beni de mazur görün, böyle büyük bir buluşmaya kesinlikle ve kesinlikle katılmak isterdim
Ya arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok konu atamızsa olay bitmiştir. Valla bir hatadır hastahanelerde ve doktorlarla akraba olduk, benim sağ ayağım hanımın sağ dizi menisküs yırtığığıymış bayram sonrası ameliyat dr da bana ayağının üzerine hiç bir şekilde basmayacaksın diyor bastonla geziyorum araba kullan ma diyor ama genede 13 kasım diyoruz. ( Allah beterinden korusun hepimizi )
Ömer kardeşim sen derslerine bak.sen ataya saygını en güzel böyle gösterirsin. Atamız çalışmayı ibadetle eş gören bir neslin evladı. Biz seni aramızda sayıyoruz.Senin yerine de kendisine iyi dileklerini ve dualarını ederiz.sen merak etme
Orjinal yazı sahibi: trabzon61
Ömer kardeşim sen derslerine bak.sen ataya saygını en güzel böyle gösterirsin. Atamız çalışmayı ibadetle eş gören bir neslin evladı. Biz seni aramızda sayıyoruz.Senin yerine de kendisine iyi dileklerini ve dualarını ederiz.sen merak etme haha haha
Ah abi sizle buluşacaktık hemde çok güzel bir fırsat olacaktı ama, işte şanssızlık abi ya, inşallah abi, daha nice buluşmalara, benim yerime de saygı duruşunda bulunun abi, temennim çok güzel bir anı olur bu sitemiz, ailemiz adına...
Evet arkadaşlar 13 Kasım günü çalışıp çalışmayacağım belli değil fakat ben yinede çalışsam dahil bir şeklide izin almaya çalışacağım...
Programda bu akşam açıklanacak...Ben yinede erken mesaj atıp rengimi belli edeyim dedim...
Buluşmaya kısmet olursa eşim ve 1.5 yaşındaki oğlumla katılacağım.
Bizim yaramazın ruh haline göre yemeğe katılamayabilirim.
Önemli olan beraber olmak zaten.
Daha tanışamadığım Emre kardeşim olsun Utku olsun Cemil abim olsun ismini sayamadğım bir sürü insan var.
OPC organizasyonu olsun diğer başka organizasyonlar olsun buluşmak için gösterilen çaba atılan mesajlar katılımcı sayısıyının artması için yapılan baskılar nedense bu buluşmada yok...Ben de anlam veremiyorum...İlla 325 hp lik bir arabamı olması gerekiyor.
Daha ne olsun yaaa ANITKABİR ziyareti...
Orginasyonun güzelliği katılımla beraber olur...Katılım olmasada güzel olur ama sadece katılımcılara güzel olur...İnsigniaTeam adına güzel olmaz bunu baştan söyleyim...
Birde dikkatimi çeken bir konu var...Objektif gözle gördüğüm kadarıyla ANKARA grubunun yaptığı organizasyonlara nedense diğer şehirler soğuk bakıyor...AMa İSTANBUL base li organizasyonlarda diğer şehirlerden hep bir destek bekleniyor kimse uzak kalmıyor.Mesajlarda diz boyu İYİMSER lik var KARAMSARLIK yok.(iyimserlik yerine argoda başka bir kelime kullanılıyor)Ben bu konuda kesinlikle ANKARA grubuna destek olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Sufy abi sanada çok geçmiş olsun...
Senin arabaya bir JETseal atalım bişiyin kalmaz...
Sana karamsarlık konusunda katılmıyorum...
İyimserlik ile vurdumduymazlık arasında çok ince bir çizgi var...
Madem bir organizasyona katılmıcaksın...
Yazarsın mesajını gerekçenide yazarsın olur biter...Dimi abi?
AMa bu oraganizasyonu yapan kişilerin haklı serzenişlerinide göz ardı etmemek ve onlara destek olmak ve insanları bu önemli buluşmaya katılımlarını teşfik etmek gerekir..diye düşünüyorum...Saygılar...
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Ya arkadaşlar konuyu uzatmaya gerek yok konu atamızsa olay bitmiştir. Valla bir hatadır hastahanelerde ve doktorlarla akraba olduk, benim sağ ayağım hanımın sağ dizi menisküs yırtığığıymış bayram sonrası ameliyat dr da bana ayağının üzerine hiç bir şekilde basmayacaksın diyor bastonla geziyorum araba kullan ma diyor ama genede 13 kasım diyoruz. ( Allah beterinden korusun hepimizi )
Yorum