Ynt: 13 KASIM ATAYA SAYGI ve ŞEHİTLERİMİZİ ANMA ETKİNLİĞİ
Herkese kazasız belasız bol muhabbetli bir buluşma gerçekleştirmenizi temenni ediyorum aranızda olmayı istiyordum ama malesef nasip olmadı inşallah başka bir zamana
2012 Opel Astra H CDTI 90 hp 2012 Opel Astra J sport+stil paket 1.4 140hp
arkadaşlarım ve abilerim bugunkü organizasyonda emegi gecen herkese cok tesekkur edıyorum aranızdan erken ayrılmamıza ragmen cok keyıflı cok guzel vakıt gecırdım sahsım adına emegınıze saglık. clapclap clapclap clapclap clapclap
daha cok resim cektım ama gerisi opelsiz asla sitesinde ihihi
Gurur verici, bu buluşmaya katılamamakta büyük bir kayıptır çok üzüldüğümü belirtirim. İnşallah bir dahaki sefere, hem Anıtkabir, Atamız hergün ziyarete gitmemiz bizim için bir görevdir. En kısa zamanda tekrar gerçekleşir umarım. Sağolun, varolun...
teskkur ederım sn.eliff bugun bulusmada sızınde gelecegınız soylenmıstı daha dogrusu gelmek ıstdedıgınızı soyledıler abılerım ve sanırım sızde astra kulanıcısınız.
Orjinal yazı sahibi: tonyhawk
teskkur ederım sn.eliff bugun bulusmada sızınde gelecegınız soylenmıstı daha dogrusu gelmek ıstdedıgınızı soyledıler abılerım ve sanırım sızde astra kulanıcısınız.
evet çok istiyordum ancak yılda 1 defa ctesi çalışıyoruz o da düne denk geldi. inanılmaz yorgundum gerçekten gelmeyi çok istedim. bir dahaki sefere sizleri de daha çok tanımış olurum bir aksilik çıkmadığı takdirde gelirim.
tekrardan söyleyeyim aracınız gerçekten çok güzel.
Üç günlük dünya dedikleri; cuma, cumartesi, pazar. =)))
Yorum