Ynt: YENİ TURKİYE BULUSMALARİ BURSA AYAGİ - 9 EKİM PAZAR
Orjinal yazı sahibi: Funkyair
Kamil slm
İstanbul grubu her zamanki gibi Fatih Sultan cikisinda bulusacak
Ben Bursa'dayim
Onceki sayfada onerim sizin seciminize gore 10 ya da 9:30 da harekete gecmeniz
Biz sizi saat 12:00 de Bursa da Tofas fabrikasi karsisindaki Mcdonalds otoparkinda bekliyor olacagiz
Bursa icin plani Bursali olarak Kadir yapacak ama icinde iskender ve uludag olacagina eminim
Orjinal yazı sahibi: NEŞTER
Orjinal yazı sahibi: Hasan_apg09
kamil bey geliyormusunuz?
hasan bey organizasyonla alakalı bilgi almaya çalışıyorum, içeriği nedir,nasıl organize olunacak. Gönül gitmekten yana tabiki
sizi aramızda görmek bizleri çok mutlu edecektir, yeni üyelerimizin buluşmalarda aktif olması bizlerede pozitif enerjı vermektedir, organizasyon nasıl olursa olsun önemli olan birliktelik, beraberlik, sohbet, muhabbet.... bugun nerde buluşulucağı ve nerden nasıl gidileceği belli olur, forumu takip edin yeterli....
tüm gruplar için yeri bilmiyorum ama oraya toplanalım buluruz diyorum Saat 12 civarinda Bursa girisinde Tofas fabrikasinin karsisindaki Mcdonalds otoparkinda bulusuruz kamil by siz istanul ekibiyle organize olup toplu gelin derim sayfalarda gelecekler az çok belli ist grubunda.........
Orjinal yazı sahibi: ZEK74US
Son gelişmeler Bursa'da hava kapamaya başladı ve rüzgar var. Sağanak yağış geliyormuş
kadir bey selamlar organizasyonla ilgili detaylı bilgi almam mümkünmü acaba, siz ilgileniyormuşsunuz konuyla galiba ,
Konuyla benim ilgilendiğimi şimdi sizden öğrendim Arkadaşlara 1 haftadır nasıl bir organizasyon istiyorsunuz nereye gitmek istiyorsunuz diye sormaktan dilimde tüy bitti. Şu saate kadar kaç kişinin katılacağını bile tam bilmiyoruz
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Son gelişmeler Bursa'da hava kapamaya başladı ve rüzgar var. Sağanak yağış geliyormuş
kadir abi 12. 130 gibi verilen yerede buluşalım ordan bir karar verip uludağmı yada başka bir altarnatifmi deriz bakarız sizce başak gidilecek görülecek yer varsa dile getirin..Saat 12 civarinda Bursa girisinde Tofas fabrikasinin karsisindaki Mcdonalds otoparkinda bulusuruz denildi uygunsa en son net buluşa adresi ve saati bu oluyor............
kadir bey selamlar organizasyonla ilgili detaylı bilgi almam mümkünmü acaba, siz ilgileniyormuşsunuz konuyla galiba ,
Konuyla benim ilgilendiğimi şimdi sizden öğrendim Arkadaşlara 1 haftadır nasıl bir organizasyon istiyorsunuz nereye gitmek istiyorsunuz diye sormaktan dilimde tüy bitti. Şu saate kadar kaç kişinin katılacağını bile tam bilmiyoruz
kadir abi 12. 12.30 gibi verilen yerede buluşalım ordan bir karar verip uludağmı yada başka bir altarnatifmi deriz bakarız sizce başak gidilecek görülecek yer varsa dile getirin..Saat 12 civarinda Bursa girisinde Tofas fabrikasinin karsisindaki Mcdonalds otoparkinda bulusuruz denildi uygunsa en son net buluşa adresi ve saati bu oluyor............
arkadaşlar kimseden bi ses çıkmıyor, benim düşüncem.....
sabah 09.30 da 2.köprü çıkışında (fatih sultan mehmet köprüsü) buluşalım, en geç 09.45 te hareket edelim, eskihisardan yalovaya feribotumuza bineriz, indikten sonra biyerlerde kahvaltımızı yapıp bursaya gideriz, ondan sonra zaten doğaçlama olur... bi uludağ gezisi ve iskender yemenin haricinde....
Şehir dışından gelecek arkadaşların ne kadar zamanları var bilmiyorum. Akşam 6 gibi dönme planları varsa zaten 5 saat gibi bir zaman kalıyor. Bu süre zarfında da zaten anca Uludağ'da bir şeyler içer ve İskender yeriz
İlim ilim bilmektir, ilim kendin bilmektir, sen kendini bilmezsin, ya nice okumaktır
Şehir dışından gelecek arkadaşların ne kadar zamanları var bilmiyorum. Akşam 6 gibi dönme planları varsa zaten 5 saat gibi bir zaman kalıyor. Bu süre zarfında da zaten anca Uludağ'da bir şeyler içer ve İskender yeriz
kadir bey zaten başkada yapabilceğimiz bişi yok sanırım, amaç beraberlik, ama şu 1.numara iskenderi çok merak ediyorum....
direk uludağa çıkarız kadir abi verdiğimiz adres iyimi ? Saat 12 civarinda Bursa girisinde Tofas fabrikasinin karsisindaki Mcdonalds otoparkinda bulusuruz............adresi Funkyair niçli hakan abi verdi ben bilmem bursayı ama orayı bulurum bir şekilde çünki hakan abi beni bursa girişinde çevre yolunda bekleyecek izmir grubundan gelen olursa topluca hakan abi falan geliriz o bildiği için kolay olacak
Yorum