Duyuru

Collapse
No announcement yet.

kil ile temizlik

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• kil ile temizlik

Ne yazıkki 2 aylık aracıma yan fabrikadan boya uçtu , camlar dahil tüm yüzeyde gözle zor görülen ama elle bariz hissedilen boya noktaları oldu , otokey bayi kil uygulaması ve sonrasında berner boya koruma önerdi görüşleriniz nedir? ek olarak kısa ve gündüz ampulleri beyaza çevirmek istiyorum (bu arada evet bende yeni stil paket almadığına pişman olanlardanım ) ama forumda bazı arkadaşların çekincelerini gördüm gündüz farkedilmeme sorunu oluyormuş, bu hususta önereceğiniz (led hariç) bir ampul var mı?
    Saygılar
    ender Erdoğan

Ynt: kil ile temizlik

Uygulama tesbiti doğrudur, geçmiş olsun.

Yorum

Görmeden birşey demek zor ancak tırnağınızla hafif dokunarak çıkabilen noktalar ise kil ile temizlik yapılabilir. Ancak bunun için bir yere para verip yaptırmanıza gerek yok kendiniz piyasadan kaliteli kil ve kaydırıcısı alarak temizleyebilirsiniz. Daha önce başıma ağaç altına park etmek defalarca reçinemsi noktalar oldu ve bunu kil ile giderdim. Berner koruma uygulaması hakkında bir fikrim yok. Size Aquartz veya Gtechniq ürünlerini önerebilirim. Nano yaptıracaksanız bu ürünler en başarılı olanları.

Kil+ Berner için fiyat nedir? Fiyata göre değerlendirme yapmak daha mantıklı.

İkinci olarak Insignia farkedilmeyecek araç mı? Öyle birşey söz konusu değil ancak gündüz ledlerinin daha hoş gözüktüğü aşikar. Eskiden araçlarımızda led falan yoktu hatta far bile açılmazdı ki hala %90 aracın gündüz farları yanmıyor. Farketmemek mümkün değil. Gündüz ampullerini beyaz yaparsanız görünürlük daha da düşecektir emin olabilirsiniz.Bence aracınız bu haliyle de çok güzel.
      2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

işlem bugün tamamlandığı için ancak yazabildim. kil 200 tl + berner boya koruma 200 tl toplam 2 gün araba otokeyde kaldı sonuç gerçekten iyi boya pürüzlerinden eser kalmamış

Yorum

Hayırlı olsun, güle güle kullanın...

Yorum

İşleniyor...
          X