Duyuru

Collapse
No announcement yet.

foam lance köpük aparatım bozuldu

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• foam lance köpük aparatım bozuldu

Merhaba sevgili forumdaşlarım,

nisan ayı başında erdem boyadan aldığım yıkama paketindeki foam lance köpük aparatım bozuldu (hazneden su ve şampuan kaışımını çok az azaltıyor arabaya çok az şampuanlı su fırlatıyor) az önce erdem boyayı aradım genç bir arkadaş çıktı adı Cenk sanırım garantisi yok dedi, arkadaş biraz genç muhtemelen bilmediğinden söyledi sizin ordaki arkadaşın isimi nedir?İbrahim bey mi acaba? Acaba garantisinin olmaması gibi ibr ihtimal var mı? wsh2

Selamlar

Ynt: foam lance köpük aparatım bozuldu

Geçmiş olsun. Erdem boyadaki yetkili kişi İbrahim bey. Sanırım Erdem boya bu aparatları ATAS dan alıyor.
    Önce Erdem boyaya telefon edin ürünlerin ATAS tarafından mı temin edilip edilmediğini teyit edin.

ATAS ürünü ise:

Aşağıdaki linke bakacak olursanız ATAS sorumlusu Murat Güray abimizdir.
    Skodaturkey sitesi üzerinden durumu anlatan mesaj atın kendisine size yardımcı olacaktır.
    Atatürk sanayi sitesinde ve İkitellide yerleri var. Ürünü buraya götürün. Belki tamir ederler veya bire bir değiştirirler.

http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=13101

Ürün ATAS ın değilse:

Bu durumda Erdem boya ile tekrar görüşün. Gerekirse yerine gidin derim. İbrahim bey ile muhakkak konuşun.
    Umarım aparat tamir edilir veya değişirler.
    2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

çok teşekkür ederim Gökhan abi, konuştuk İbrahim bey ile pislikten dolayı tıkanmış olabileceğini kompresörle hava basmamı söyledi bende dediğini yaptım ve düzeldi..

selamlar..

Yorum

Duzeldigine sevindim. Urun atas in mi?
        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

evet abi,atas..

Yorum

İşleniyor...
          X