Oto şampuanı olarak "Finish Kare 1016 Poly Wash & Wax Concentrate" kullanmaya başladım. Çok güzel parlaklık sağlıyor. Aracın üzerinde 1 ay önceden kalma "Autoglym Srp" uygulaması var.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Finish Kare 1016 Poly Wash & Wax Concentrate
Collapse
X
-
Ynt: Finish Kare 1016 Poly Wash & Wax Concentrate
gerçekten sen naptın kardeş süper olmuş bende kendi aracıma uygulayınca imreniyordum yaptığım işe.ama senin uygulamanı gördükten sonra ben boşa yoruluyormuşum onu anladım gerçi siyah renk faktörüde var işin içinde ama yinede süper eline sağlık.2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz
2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedigerçekten sen naptın kardeş süper olmuş bende kendi aracıma uygulayınca imreniyordum yaptığım işe.ama senin uygulamanı gördükten sonra ben boşa yoruluyormuşum onu anladım gerçi siyah renk faktörüde var işin içinde ama yinede süper eline sağlık.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: trabzon61Bora kardeşim yine harikalar yaratmışssın...Ellerine kollarına sağlık ...yanlız fotolarda bir nazar boncuğun eksik...Lütfen bir köşeye ufak birşey konduruver muhaha
Sağol abi, önerini bundan sonra dikkate alacağım... muhaha
Yorum
-
Eline saglik yikama sonrasi fotograflar muthis olmus. Sunu soylemeliyim ki siyah renkli araca bu mesafeden bakildiginda ve belli acilarla yapilan cekimlerle parlak gozukur. Ancak spot isik altinda panellere ornegin kaputa bakmak gerekir. İster istemez min. Web adi verilen orumcek agi seklinde cizikler gorulecektir. Bunlar icin mutlaka polisaj islemi sart. Srp uygulamasi biraz cizikleri kapatir. Ancak tamamen onlemez. Bence finish kare, srp gibi ozel urunler elinizde olduguna gore polisaj isi icinde biraz yatirim yaparsiniz. Asil siz polisaj sonrasi parlakligi gorun. Hele siyah renkte polisaj sonra ayna efekti muthistir. Tekrar tebrik ederim. Polisaj sonrasi 50:50 fotograflari bekliyorum.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Eline saglik yikama sonrasi fotograflar muthis olmus. Sunu soylemeliyim ki siyah renkli araca bu mesafeden bakildiginda ve belli acilarla yapilan cekimlerle parlak gozukur. Ancak spot isik altinda panellere ornegin kaputa bakmak gerekir. İster istemez min. Web adi verilen orumcek agi seklinde cizikler gorulecektir. Bunlar icin mutlaka polisaj islemi sart. Srp uygulamasi biraz cizikleri kapatir. Ancak tamamen onlemez. Bence finish kare, srp gibi ozel urunler elinizde olduguna gore polisaj isi icinde biraz yatirim yaparsiniz. Asil siz polisaj sonrasi parlakligi gorun. Hele siyah renkte polisaj sonra ayna efekti muthistir. Tekrar tebrik ederim. Polisaj sonrasi 50:50 fotograflari bekliyorum.
Teşekkürler Yeni ürünlerle polish uygulamasını zaman bulunca yapacağım
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: BORAOrjinal yazı sahibi: turquaz72Eline saglik yikama sonrasi fotograflar muthis olmus. Sunu soylemeliyim ki siyah renkli araca bu mesafeden bakildiginda ve belli acilarla yapilan cekimlerle parlak gozukur. Ancak spot isik altinda panellere ornegin kaputa bakmak gerekir. İster istemez min. Web adi verilen orumcek agi seklinde cizikler gorulecektir. Bunlar icin mutlaka polisaj islemi sart. Srp uygulamasi biraz cizikleri kapatir. Ancak tamamen onlemez. Bence finish kare, srp gibi ozel urunler elinizde olduguna gore polisaj isi icinde biraz yatirim yaparsiniz. Asil siz polisaj sonrasi parlakligi gorun. Hele siyah renkte polisaj sonra ayna efekti muthistir. Tekrar tebrik ederim. Polisaj sonrasi 50:50 fotograflari bekliyorum.
Teşekkürler Yeni ürünlerle polish uygulamasını zaman bulunca yapacağım2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: turquaz72Orjinal yazı sahibi: BORAOrjinal yazı sahibi: turquaz72Eline saglik yikama sonrasi fotograflar muthis olmus. Sunu soylemeliyim ki siyah renkli araca bu mesafeden bakildiginda ve belli acilarla yapilan cekimlerle parlak gozukur. Ancak spot isik altinda panellere ornegin kaputa bakmak gerekir. İster istemez min. Web adi verilen orumcek agi seklinde cizikler gorulecektir. Bunlar icin mutlaka polisaj islemi sart. Srp uygulamasi biraz cizikleri kapatir. Ancak tamamen onlemez. Bence finish kare, srp gibi ozel urunler elinizde olduguna gore polisaj isi icinde biraz yatirim yaparsiniz. Asil siz polisaj sonrasi parlakligi gorun. Hele siyah renkte polisaj sonra ayna efekti muthistir. Tekrar tebrik ederim. Polisaj sonrasi 50:50 fotograflari bekliyorum.
Teşekkürler Yeni ürünlerle polish uygulamasını zaman bulunca yapacağım
Yorum
Yorum