Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sipariş vericem tavsiyeleriz nedir

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: sipariş vericem tavsiyeleriz nedir

ok,teşekkürler ben sonuna kadar açıyordum musluğu onuda kısarım 2 taraf içinde aparat kullanırım..yalnız şampuan acayip kaliteli su ile karıştırmıyorum ama direk şampuanı döktum hazneye bastım arabaya cillop gibi yapıyor..

Yorum

Hangi şampuan PROTEO mu? Bu şampuan çok iyi. Keşke benim yerimde olsa köpüklü yıkamayı kendim yapsam.
      Şimdiye kadar 3-4 kez kullanabildim. O da arkadaşların bahseçesinde. Umarım bu yaz iyi yerler buluruzda insigniaya köpük banyosu yaptırırım.
      2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

evet abi proteo,dün akşam sağ tarafa sıktım hortum fln patladı durulayamadım 2 kova su döktüm kurulama falan yapmadım sabah bi baktım sağ taraf parlıyor,inanaılır gibi değil dogru durust durulamadan kurulamadan bayağı iyi oldu enteresan yani..

Yorum

bence 130 bar cok az en az 150 olmalı
          Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
          [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Proteoyu mutlaka seyrelterek kullanın saf kullanmaya gerek yok. 200 ml proteo ustu su veya cok kırlıyse 300 ml proteo ustu su seklıınde kullanın. Proteo en favorı sampuanımdır benım de 2 senedır 20 kg bıtırdım
            2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Birde hortum mutlaka basınca dayanıklı hortu olsun yoksa patlatır makıne hortumu.
              2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

İşleniyor...
              X