lavor marka yıkama seti alıcam.p19 mu expres mi alayım..fark nedir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
sipariş vericem tavsiyeleriz nedir
Collapse
X
-
Ynt: sipariş vericem tavsiyeleriz nedir
Farketmez.
Asagidaki linke bak. Kampanya 7 isini gorebilir.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
Kampanya 7 de yıkama anlamında bir çok şey var.
1) Yıkama Makinası= Lavor Yıkama Makinası Express Plus*130 Bar* veya Lavor Yıkama Makinası LAVOR POWER 19*130
2) FOAM LANCE-KÖPÜK YAPMA APARATI SETİ (Köpük yapma aparatı)
3) Köpük yapan şampuan (5 kg Preteo veya 5 kg DLS 125 Veya 2 KG DLS150 Konsantre+2 KG PROTEO Konsantre Orijinal ambalaj )
4) 1 adet Fısfıs VİNET 750 ML (çok amaçlı temizleyici) veya DEOPAR 750 ML (araç kokusukoku)Veya PNEUBEL 750 ML (Lastik parlatıcı) Hediye : 320.00 TL *KARGO DAHİL*12 TAKSİT*
Burada eksik olan Mikrofiber bez.
Lastikler için Pneubel + en güzel ürünlerden biride Vinet. Bunlardan birini ekstra satın alman iyi olur. Pneubel her türlü plasitk yüzey için kullanbilirsin.
Malzemeler italyan.
Skodaturkey den ekstra bilgi alabilirsin.
Fiyat bence iyi Yıkama makinası + köpük aparatı en az 250 tl yapar.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
teşekkürler Gökhan abi,siparişimi verdim ben,2 tane mikrofiber bezim var meguiars tan almıştım,sarı renkli ama telefondan görüştüğüm yetkili mikrofiberle kurutma havlu al dedi..ben dün bu konuyla ilgili butun topicleri okudum ama bir yerde kafam karıştı bir üyemiz hazneye 2 parmak şampuan üzerine ılık su koy derken bir diğeri sadece 2 parmak şampuan koymak gerekiyor yazmış..doğru olanı nedir Gökhan abi?
Yorum
-
Açıkçası köpük yapmak biraz deneme yanılma yöntemi ile oluyor. Bence her türlüsünü dene en fazla hangisinden köpük elde ediyorsan onu kullan.
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Bende her türlü alet ve şampuan var ama kullanabileceğim yer yok. Umarım bahçeli bir evin vardır. Köpük atarak yıkamak çok keyifli oluyor.
2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
-
sağolasın abi kapalı ve açık garajım var..bu makineyle bizim garaj uygun oldu bu işlere geçen seneki mini detailing toplantılarına devam ediyorsanız bir sonraki zirveye ev sahipliği yapmak isterim..yalnız evim size biraz ters acıbadem de
Yorum
-
yahu benim makine bugün geldi bi hewes koşa koşa geldim eve,fakat hortum 2 taraftanda (muslukve makıneye gıren kısım) atıp atıp durdu.. bu demir kelepçeler oluyor onlardan mı kullanıyorsunuz siz? ne yapmam gerek acaba? maad
Yorum
-
Klasik problem. Muslugunuzu cok fazla acmayin. Yuksek debiye ihtiyaciniz yok. Makina size yuksek basinc zaten saglayacaktir. Hortumun ucunu musluga nasil bagladiginiz onemli. En coksorun burada cikar. Hortumu musluga baglayip kelepce ile sikabilirsiniz. Bu tur baglanti her zaman cok saglikli olmuyor. En guzeli muslugunuzun ucuna disi aparat vira edebiliyorsaniz, hortumun diger tarafinida erkek aparat baglayarak yapacaginiz baglanti seklimdedir. Hem takilip sokulmesi kolaydir hemde basinc ile siser vekacirmaz. Ayni sekilde makina tarafindada kolay takilir sokulen baglama aparati almanizi oneririm. Bauhaus, praktikerlerin bahce sulama reyonlarina gidin. Gitmeden once muslugunuzun olcusunu ve makinaya baglanan yerin olcusunu not edin. Size almaniz gereken aparaylar konusundamyardimci olurlar. Cok olmadi baglanti aparatlari set olarak alin. Size uyanlari kullanin. Ucuz seyler.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
Yorum
Yorum