Merhaba arkadaşlar tekrar aracımı geçen hafta yıkamaya vermiştim sanırım yıkamacı abi lastik parlatıcımı jant parlatıcı olarak algılamış jantlarda pek bir şey yok ama bijon uçları griden beyaz oldu bölge bölge su tuttum yıkadım sonuç değişmedi nasıl eski haline gelir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Jant bijon uçları renk değişimi
Collapse
X
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostHangi boya ve fırça ile boyamamı tavsiye edersiniz? Plastik boyası olarak aynı tonu nasıl tuttururum? Siyaha boyamak sanırım daha garanti olacak.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Tesadüfen bulduğum bir oto aksesuarcı piano black boya da yapıyormuş rica ettim benim kapakları da boyadı sonuç:mükemmel görseli paylaşıyorum sprey boya ile 2 kat yaptı arkadaş sağolsun. Jantlar metalik gri çok güzel duruyor ama piano black boyatsam mı diyorum ama sonra hep orjinalini makbuldür deyip vazgeçiyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Steve_Rogers06 View PostTesadüfen bulduğum bir oto aksesuarcı piano black boya da yapıyormuş rica ettim benim kapakları da boyadı sonuç:mükemmel görseli paylaşıyorum sprey boya ile 2 kat yaptı arkadaş sağolsun. Jantlar metalik gri çok güzel duruyor ama piano black boyatsam mı diyorum ama sonra hep orjinalini makbuldür deyip vazgeçiyorum.
- Beğenmeler 1
Yorum
-
Ben kendim bijon kapaklarını sarıya boyamıştım..5 yıl oldu...Boya tutsun diye önce zımpara attım..Boyadıktan sonra üstüne birde vernik attım..Çok iyi oldu...Tek sıkıntı boyadıktan sonra kurusun diye güneşe bırakmıştım...Karga birini kapıp götürdü )
- Beğenmeler 1
Yorum
-
-
Orjinal yazı sahibi: mozarto View PostBen kendim bijon kapaklarını sarıya boyamıştım..5 yıl oldu...Boya tutsun diye önce zımpara attım..Boyadıktan sonra üstüne birde vernik attım..Çok iyi oldu...Tek sıkıntı boyadıktan sonra kurusun diye güneşe bırakmıştım...Karga birini kapıp götürdü )
Yorum
Yorum