Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tavsiye İsteği...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Tavsiye İsteği...

Arkdaşlar bir tavsiyeye ihtiyacım var.

Bildiğiniz üzere aracımı yeni aldım, Ankara'da bir sürü Boya Koruma Detailling ve İç detaylı temizlik yapan fırma var, Ben daha önce Ziebart ve Sonax merkezlerinde işlem yaptırdım, ama ikisindede istediğim neticeyi alamadım. Bu tür uygulamalarda Ürüne ilave olarak işçiliğin ön planda olduğunu düşünüyorum.

Aracıma ilk etapta Detaylı iç temizlik, koruma, deri kolltuk bakımı ve motor koruma yaptırmak istiyorum, bu sebepten kendi deneyimlerinize göre Ankara'da bu işi en kaliteli ve uygun fiyata yapan nereler var, özellikle bu iş için tavsiyelerinizi almak istiyorum .

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Ynt: Tavsiye İsteği...

Ankarada üyelerimizden Berker var onunla bir görüşün forum da yaptığı araçlar ve bilgiler var

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
      Ankarada üyelerimizden Berker var onunla bir görüşün forum da yaptığı araçlar ve bilgiler var
      Evet Fatih bey forum sayesinde Berker arkadaşımızın Detailing uygulamalarını gördüm, hatta bir süre arkadaşımla da paylaşmış bulunuyorum, Detailing uygulamasında ilk adresim kesinlikle o olacaktır, ancak ilk etapta aracın içi, deri koltukları ve motor koruma uygulatmak istiyorum, eğer kendileri böyle uygulamalar yapıyorsa neden olmasın

ORCA : OPC Line + FlexRide + DVD800 NAV + SunRoof + Spor Ort Deri Koltuklar +Infinity Sound System+19"Jant+SprintBooster+Cosmo 1.6 180 Hp

Yorum

hocam berker kardeşe nano koruma yaptır bida başka firmaların önünden geçmessin hepsi hikaye 2 yıkamada gidiyor nano koruma 1 sene kalır ama berker atarsa) ankarada olduğu için şanslısın.
        2010 1.6T Cosmo,Teknik Gri, 19 jant,Cyclone navigasyon, JBL ses sistemi, ayna altı led,

Yorum

Berker bu aralar son sınıf olduğu için yoğun sanırım.Ama detailing garage'da da gözünüz kapalı yaptırabilirsiniz.

Zaten buranın kurucuları da Berker'in arkadaşları.Henüz yüz yüze tanışmak nasip olmadı ama gerçekten çok başarılı işler yapıyorlar.Aşağıdaki forum sitesinden de çalışmaları inceleyebilirsiniz.

2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Yorum

istanbulda var mı iyi biryer?
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Saolun arkadaşlar, bugün iletişime geçtim Berker arkadaşımızla, c.tesi halledicez inşallah, yardımılarınız için teşekkürler

Yorum

İşleniyor...
              X