Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç temizlik için..

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İç temizlik için..

merhabalar araç içi temizlik için ne önerirsiniz torpido direksiyon üstü kadranların olduğu yerler felan komple ön kısım ?

bu ürün işimi görürmü kapı kenarlarını deri araç captiva
    Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası
    Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
    GIBBON

Ynt: İç temizlik için..

şimdi araç içi plastikler için önce temizlik üstü koruma yapmak şart. Çünkü uv ısınlarına maruz kalan plastıkler solma yapıyor. Captıvada bayagı bır oluyor bu . Ben bızımkını aerospace kullanıyordum fakat 5 6 aydır uygulamıyorum beyazlama yapmıs ust taraflar.

supreme shıne iş görür koruma kısmında fakat cok fazla parlaklık verır onun bırde naturel shıne ı var dogal parlaklık vermek ıcın. ama benım tavsıyem 303 aerospace protectant bır tanede temızleme urunu alsan faydalı olur kırlerı temızledıkten sonra ustune koruma. temızleme urunlerı ceşit cesit bayagı var ben meguıars quıck ınterıor detaıler kullanıyorum.

deri kkoltuklarda ne kullanıyorsun ? onlar ıcınde ben glıptone condıtıoner ve koruma urununu tavsıye edıyorum babamın araca onu uygulamıstım 1 sene oldu 2 kere fılan derı hala ılk gunku gıbı.
    2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
      şimdi araç içi plastikler için önce temizlik üstü koruma yapmak şart. Çünkü uv ısınlarına maruz kalan plastıkler solma yapıyor. Captıvada bayagı bır oluyor bu . Ben bızımkını aerospace kullanıyordum fakat 5 6 aydır uygulamıyorum beyazlama yapmıs ust taraflar.

supreme shıne iş görür koruma kısmında fakat cok fazla parlaklık verır onun bırde naturel shıne ı var dogal parlaklık vermek ıcın. ama benım tavsıyem 303 aerospace protectant bır tanede temızleme urunu alsan faydalı olur kırlerı temızledıkten sonra ustune koruma. temızleme urunlerı ceşit cesit bayagı var ben meguıars quıck ınterıor detaıler kullanıyorum.

deri kkoltuklarda ne kullanıyorsun ? onlar ıcınde ben glıptone condıtıoner ve koruma urununu tavsıye edıyorum babamın araca onu uygulamıstım 1 sene oldu 2 kere fılan derı hala ılk gunku gıbı.
      bilgilendirmen için tşkler ömür abi koltuklar için meguiars Gold Class kullanıyorum gayet iyi dedigin ürünüde bakıcam en kısa sürede tedarik edicem teşekkürler tekrardan
      Düşünmeden konuşmanın cezası sonradan düşünmeye mahkum olmaktır.
      GIBBON

Yorum

Yeni bir konu başlığı açmak istemedim o yüzden bu kısıma yazıyorum.
        Aracımın ön şöför koltuğu hafiften mavimsi bir renk almış sanırım kot pantolonlardan falan biraz boya geçmiş.çok belli olmasada dikkat edilince anlaşılıyor ve direk sol kapı tarafı destek minderi özellikle inip binerken sürtünmelere maruz kaldığı için daha belirgin şekilde mavileşmiş.döşemelerimde bej renkli acaba bu sorunu nasıl bir temizleyici ile geçirebilirim.yada detaylı bir iç temizlik yapan bir yerdemi temizletmeliyim.
        2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
        2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
          Yeni bir konu başlığı açmak istemedim o yüzden bu kısıma yazıyorum.
          Aracımın ön şöför koltuğu hafiften mavimsi bir renk almış sanırım kot pantolonlardan falan biraz boya geçmiş.çok belli olmasada dikkat edilince anlaşılıyor ve direk sol kapı tarafı destek minderi özellikle inip binerken sürtünmelere maruz kaldığı için daha belirgin şekilde mavileşmiş.döşemelerimde bej renkli acaba bu sorunu nasıl bir temizleyici ile geçirebilirim.yada detaylı bir iç temizlik yapan bir yerdemi temizletmeliyim.

loc diye ev temizlik kimyasalı var benim araçın koltuk kumaşından kurumuş zift lekesini çıkardı...tavsiye ederim...

Yorum

acaba boya lekesinide çıkartırmı.bir bakayım dediğiniz ürüne belki işe yarayabilir.

Yorum

Amway LOC Genel temizliyici özellikli güçlü çözücü malzemedir. Genellikle sulandırılarak kullanılır. Genelde kumaşlar için başka bir ürün kullansan daha iyi olur.
              Kumaşlar için sana sıvı KOSLA öneririm. Sulandırmadan pembe renkli sıvı KOSLA yı direk koltuk üzerindeki lekeli yere dök. Biraz bekle. Sonra eline ıslak bezi al, çok bastırmadan
              sil. Sildikçe köpürür ince sıvı köpök yüzey halini alır. Bu köpüğüde biraz su sık. Yeni temiz kuru bezle iyice kuruyuncaya kadar temizle. %90 lekeden eser kalmaz.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                Amway LOC Genel temizliyici özellikli güçlü çözücü malzemedir. Genellikle sulandırılarak kullanılır. Genelde kumaşlar için başka bir ürün kullansan daha iyi olur.
                Kumaşlar için sana sıvı KOSLA öneririm. Sulandırmadan pembe renkli sıvı KOSLA yı direk koltuk üzerindeki lekeli yere dök. Biraz bekle. Sonra eline ıslak bezi al, çok bastırmadan
                sil. Sildikçe köpürür ince sıvı köpök yüzey halini alır. Bu köpüğüde biraz su sık. Yeni temiz kuru bezle iyice kuruyuncaya kadar temizle. %90 lekeden eser kalmaz.
                Peki bu uygulamayı siz denedinizmi bej döşemelerde sorun yaratmaz dimi?açıkcası alacalı bulacalı kalmasından korkuyorum.eğer dediğiniz kadar başarılı ise bu hafta sonu deneyebilirim bu ürünü.

Yorum

Ahmet kardeş. benimde döşemeler bej. bende kosla yada yerine göre loc kullanıyorum ama direk lekeye dökmüyorum.sıcak suya belli oranlarda ilave ediyorum ve siliyorum. tertemiz oluyor. direk dökersen içindeki süngere işler.bu sferde deterjan lekesi kalır. bizim işimiz döşeme üstündeki kumaşla.
                  2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

Orjinal yazı sahibi: duownage
                    merhabalar araç içi temizlik için ne önerirsiniz torpido direksiyon üstü kadranların olduğu yerler felan komple ön kısım ?

bu ürün işimi görürmü kapı kenarlarını deri araç captiva
                    Meguiar's, Dünya'nın lider oto şampuanı, pasta, cila, hare giderici, wax, boya koruma, seramik kaplama markası. Meguiar's Bayileri ve Blog Sayfası
                    onur kardeş ismi bilindik kaliteli ürünler kullanmaya bak.arkadaşlarımız güzel ürünler önermiş zaten. ama ne olursa olsun doğal mat rengi veren ürünler kullan.parlak yağlı ürünler kesinlikle kullanma.bunlar daha beter yapıyor ve insanın gözünü yoruyor...

kolay gelsin...
                    2012 YENİ MEGANE ST 1.5 DCİ 110 HP PRİVİLEGE SEDEF BEYAZI+PANAROMİK AÇILIR CAM TAVAN+Bİ XENON PAKETİ+NAVİGASYON PAKETİ+17'' SARİ JANT+3D SOUND by ARKAMYS+BLUETOOTH

Yorum

tamam bakalım bu ürünü deneyeceğim.gerçi havalarda çok kötü 40 cm kar oldu dışarda.şimdi temizlik yapsak kurumazda bu döşemeler.en iyisi bi kaç hafta daha bekleyip az güneş görününce yapalım bu işi.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ahmet_turedi
                        Orjinal yazı sahibi: turquaz72
                        Peki bu uygulamayı siz denedinizmi bej döşemelerde sorun yaratmaz dimi?açıkcası alacalı bulacalı kalmasından korkuyorum.eğer dediğiniz kadar başarılı ise bu hafta sonu deneyebilirim bu ürünü.
                        Yanlis anlamayin ama Amway LOC genel amacli bir temizliyicidir. Genellikle sert yuzeylerde kullanilir. Kumasi temizleyebilir ama kumas uzerinde sorun cikarabilir. Amway in carpet and upholstery shampoo adi verilen urunu var. Kullanilicak bunu kullan, LOC degil. Zaten LOC uretimi durdu, baska bir urun cikiyor. Ama loc piyasada hala var. Ote yanda kosla oxy action hali sampuani konusunda ciddiyim. Bence zararsiz olan kullanilacak en guzel urun bu. Fisfis sisenin icine koy suyla karistir. Lekeli koltuk uzerine puskurt. Sadece leke yerine koltugun tumune sıkarsan daha iyi olur. Sildikten sonra ton farki olmaz. Cabuk kurumasi icin nisan ayindan sonra uygulanmasi iyi olur. Ancak sicak havayi beklemedende yapabilirsin. İslem sonrasi klimayi 20-30 dk calistir, bir sey kalmaz. Ayrica mumkun oldugunca az sulu yaparsan sungere az gecer ve kurumasi kolay olur. Kuruduktan sonra koltukta kalan kiri el supurgesi ile cekersen koltuk cillop gibi olur.
                        2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                        X