Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İç döşemelere kılıf.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İç döşemelere kılıf.

Benim aracımın dışı siyah içi krem rengi malum iç çok çabuk kirleniyor ve siyahlasıyor. bunun için kılıf diktirim dedim adam ben dikemem hava yastıkları acılmaz falan dedi. uygun sekilde kılıf gibi bir alternatif bulan varmı.
    Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Ynt: İç döşemelere kılıf.

hiç gerek yok bence, faydası oluyor mu bilmiyorum ama nano koruma yaptırıp, döşeme kirlendikçe de prof. ürünlerle temizlemek bana daha mantıklı geliyor. Tofaşlarda bile koltuk üstüne kılıf, kilim gibi şeylere uyuz oluyorum ki söz konusu Insignia, hiç dayanamam öyle şeylere
    InsigniaTEAM

Yorum

Kılıf hoş durmaz. Sen kullanmicaksin döşemeleri saklican kirlenmesin diye, yarın sattığında elin oğlu tepe tepe kullanır hatta bir de izmarit düşürür.. :P
      Ne gerek var.
      Diye düşünüyorum herkesin fikri düşüncesi kendine tabiki.. :P

Yorum

Çağrınında dediği gibi kılıf yerine düzenli temizliğiyle uğraşsanız daha güzel bir görünüm alır bence
        Beyaz tutkudur.

Yorum

kumaş bölümlerde leke olursa loc deri kısımlarda sonax deri temizleyici kullanıyorum iki yaramaz kız babasıyım koltuklarım hala aldığım gibi...

bence yanık hariç her türlü leke çıkarılır kılıf işine hiç girme derim...

Yorum

bencede kılıf kesinlikle olmaz düzenli temizlerseniz bişey olmaz koltukların rengine
            Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
            [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Tamam sormadım öyle bişey
              Dark TranQuillity.

31 P 4100 2011 İnsignia.

Yorum

Wolkanın aracındaki deri döşeme çok hoş duruyor. Hava yastıkları için de o kısma ince bir dikiş falan yapıyorlar sorun olmuyormuş. Çok ciddi bir maliyeti de yok. Bence bir sorabilirsin.
                Mondeo 2.0 Ecoboost 240 Bg Selective

Yorum

İşleniyor...
                X