Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?

SONAX BAKIRTAŞ BAKIRKÖY - FORMEL YIKAMA İÇ DIŞ 30 TL haftada 2 kere yıkatıyorum arabalarım sıfır gibi maşallah =)
    2012 OPEL ASTRA 1.4 TURBO 140 HP + SUNROOF + NAVİGASYON + RIEGER BODY KIT

2012 VW JETTA 1.6 TDI 105 hp

Yorum

Bayrampaşa Odak Opel'de

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nymt
        YARDIM LÜTFEN !
        GEÇEN GÜN ARABAMI BENZİN İSTASYONUNDA ÖNCE KÖPÜKLE YIKADIKTAN SONRA BASINÇLI SUYLA YIKADIM.ANCAK CAM ALTI KROMLARDA LEKELER OLUŞTU.BİR TÜRLÜ GİDEREMEDİM.BÖYLE BİRŞEY BAŞINIZA GELDİ Mİ? NASIL ESKİ PARLAKLIĞINA GETİREBİLRİM. HERKESE TEŞEKKÜRLER. plish
        krom parçalar için meguiars ve sonaxın cilaları var denemenizi tavsiye ederim
        2012 OPEL ASTRA 1.4 TURBO 140 HP + SUNROOF + NAVİGASYON + RIEGER BODY KIT

2012 VW JETTA 1.6 TDI 105 hp

Yorum

5,5 yıldır gittiğim yıkamacımı bugün bıraktım

wax yaptıktan sonra onun üstüne yıkamacıların ne olduğu belli olmayan köpüklerinden sıktırmamak için kendim yıkamaya karar verdim.

ilk olarak yıkamacıma gittim, mekanın sakin olduğu gün ve saatte geliyim kendim yıkayım sizden sadece su ve süpürge kullanıcam dedim. nasıl yıkıycan felan dedi çift kova yöntemini anlattım, adamın verdiği cevap "yanlış" haha
          bana nasıl araba yıkandığını tarif ettiği yerleri atlıyorum nede olsa fasafiso, o işi yapıyor diye iyi bildiğini sanıyor denyo
          neyse en son, hafta içi akşama doğru gelirsen ayarlarız, peronun birine geçer "oynarsın" deyince öylemi tamam dedim çıktım gittim. kendini bi b.k sanan biriyle daha fazla muhatap olamam

başka 2 yıkamacıya da baktım, birinde 1 liralık yıkama mak. vardı herkes kendi yıkıyor, o makinayı bozmuşlar.
          bi başkası da yıkamasını biz yapalım sen bize beğenmediğin yerleri söyle tekrar üstünden geçeriz felan dedi, bahanesi de pahalı su kullanıyorlarmış haha

en son aklıma tanıdık benzinlik geldi. eve 8km uzakta olduğu için en son çare gittim bedava yıkamama izin verdiler tertemiz yaptım bugün arabayı.
          içini de evde gölgede temizledim.
          kalite kontrolden de geçti haha

temizlikte de yardımcı oldu haha

http://www.youtube.com/watch?v=lp1-ubw6jF0#
          InsigniaTEAM

Yorum

ben de arabayı kendim yıkamak istiyorum ama yer yok, detaylı ic dış temizlik kil sonra muhtelif boya koruma ürünleriyle elle uygulama yapmak istiyorum,istanbul anadolu yakası özellikle kartal sultanbeyli pendik çevresinde bildiğiniz suyunu makinesini ücreti mukabilinde kullanabileceğimiz bir mekan var mı? Buluşma ayarlayıp beraber detailing günü de yapabiliriz.
            Aşk çok yakar dediler usta tüp mü taktırsak?

Yorum

Cagri,

Video super olmus. O nasil bir kedi yahuuu.
              2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo

Yorum

İşleniyor...
              X