Arkadaslar merhaba Araclarinizi avrupa yakasinda nerede ozenli bir sekilde yikatiyorsunuz ve fiayt nedir?
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?
Collapse
X
-
Ynt: Aracinizi nerede yikatiyorsunuz?
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxBen Haramidere PO'da kendim yıkıyorum süper oluyor.Hemde beleş
Yorum
-
Foam Lance basınçlı yıkama makinesine takılan köpük aparatının adı.Meguiar's ise çeşitli yerlerde uygulama bayileri olan araç detay malzemeleri satan bir firma.İstanbul'da Meguiars'in uygulama yerleri mevcut.Nerelerde var bilmiyorum.Sitesinde vardır belki.
Yorum
-
Her meguiars ayni olmuyor diye duydum en cok tavsiye edilen uskudardaki orasida yikama icin uzak kaliyor. Foam lance'in aparat oldugunu biliyorum fakat boyaya zarar vermeyen ve foAm lance ile yikama yapan yer var mi bilmiyorum. Onerilere acigim.
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: xxstormxxBen Haramidere PO'da kendim yıkıyorum süper oluyor.Hemde beleş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: colemerik34banada acil bir yıkama yeri lazım tabi işini profesyonelce yapan ikitelli yakınlarında bildiğiniz bir yer var mı?2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
Pazar sabahı Kavuklar po dayız.
Gökhan abi ile yarım günlük bir etkinlik şeklinde araçları yıkatıp hafif bir wax olayına girişebiliriz.
Güneşlide metronun yanında ziebert var. Yıkama da yaparlar herhaldeInsignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: xxstormxxBen Haramidere PO'da kendim yıkıyorum süper oluyor.Hemde beleş
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: xxstormxxOrjinal yazı sahibi: DiaDavidoffOrjinal yazı sahibi: xxstormxxBen Haramidere PO'da kendim yıkıyorum süper oluyor.Hemde beleş
Geri kaldım bu konuda 1-2 şehir dışına çıktık hemen arabalar alçalmış sprint boosterlar takılmış...
O kadar araba yıkadık Murat kardeşimle arabasını kullanmayı unuttum...
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: NurettinPazar sabahı Kavuklar po dayız.
Gökhan abi ile yarım günlük bir etkinlik şeklinde araçları yıkatıp hafif bir wax olayına girişebiliriz.
Güneşlide metronun yanında ziebert var. Yıkama da yaparlar herhalde
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: EstebanHer meguiars ayni olmuyor diye duydum en cok tavsiye edilen uskudardaki orasida yikama icin uzak kaliyor. Foam lance'in aparat oldugunu biliyorum fakat boyaya zarar vermeyen ve foAm lance ile yikama yapan yer var mi bilmiyorum. Onerilere acigim.2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum