Shinearama.co.uk tan sipariş vermeyi planlıyorum. Grit Guard da alayım almışken dedim. Kovasıyla birlikte alınca 12£ olan kargo ağırlıktan dolayı 25£ e çıkıyor. Sadece grit guardı alsak uygun kova bulmak şart mı? Bu grit guard illetinin sabit durması mı gerekiyor? Boyutlarını da bilmediğim için o şüpheye düştüm.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Grit Guard Hakkında
Collapse
X
-
Ynt: Grit Guard Hakkında
Orjinal yazı sahibi: HasanShinearama.co.uk tan sipariş vermeyi planlıyorum. Grit Guard da alayım almışken dedim. Kovasıyla birlikte alınca 12£ olan kargo ağırlıktan dolayı 25£ e çıkıyor. Sadece grit guardı alsak uygun kova bulmak şart mı? Bu grit guard illetinin sabit durması mı gerekiyor? Boyutlarını da bilmediğim için o şüpheye düştüm.
Ömür de aynı kovalardan var. Ömür sana kovaların iç çap ölçülerini versin.
Piyasadan araştır. Aynı ölçüde kova bulursan sadece grit guard sipariş edersin.
Ama aynı ölçüde bulamazsan grit guardlar tam görevlerini yapmayabilir.2015 Opel Mokka 1.6 CDTI Cosmo
-
Hareket ederse görevini tam olarak yapamaz o zaman anladığım kadarıyla. Kovanın dibinde durması şart mı peki dar bir kova alsak durulama için ortasında dursa mesela yine sorun çıkartır mı? Ömür abi de benim grit guard oynuyor diyordu geçen bir mesajında eğer uygun bir kova bulduysa ondan bilgi alalımSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
Ben kovayla birlikte getirttim shinearamadan. fakat boyunu bir ara ölceyım yazayım dönüyor su geldıkce köpük yapmaya faydası oluyor2011/1.6T 180 hp/Karbon Siyah/Cosmo/Dvd 800/ 19" /Multimedia Box/Led Aydınlatma/SprintBooster
Yorum
Yorum