Duyuru

Collapse
No announcement yet.

BOYAYI KALDIRARAK ARABA NASIL YIKANIR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: BOYAYI KALDIRARAK ARABA NASIL YIKANIR

ikinci ele tamponlar önemli değilde bakmıyorlar bile! , ön tampon önceden boya yemis ondan kaynaklanıo

Yorum

Bence yıkamadan kaynaklanmıyodur.Muhtemelen boya öncesi atılan astar hatasıdır.Bir servise danışın bakarsınız ücretsiz boyama yaparlar.

Yorum

Reklam nasıldı?
        Bu güne kadar yarattığımız en iyi otomobil.

Yorum

Bece de fiyat performans ve özellik olarak gerçekten iyi araçlar.Bir iki hata olabilir.Bu sadece opel e özgü bir hata değil sonuçta her araçta sorunlar çıkabilir.
          Takıntılardan kurtulmak lazım

Yorum

Geçmiş olsun Emre.
            Araçlarımıza çok önem veriyoruz. Doğal olarak da bu gibi hatalar sinir verici ve üzüyor. Fakat yine de kötünün iyisi olmuş. Tamponlarda boya sorun olmuyor ise yap bi güzellik arabana
            Hem zaten uzak yola gittiysen sağ sola ön tampona bir sürü ufak taşlar gelmiştir . O görüntüden kurtulmuş olursun.
            Fazla takmaya değmez.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

geçmiş olsun

Yorum

150 bar uzerı makınalarda tas ızı olan yerler aynen boyle kalkıyor
                2011 insignia 2,0 CDTI cosmo OPC

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mertk
                  ikinci ele tamponlar önemli değilde bakmıyorlar bile! , ön tampon önceden boya yemis ondan kaynaklanıo
                  mert arabayı sıfır aldım daha önceden boya olaz

tampondaki boya evet kimisi için önemli olmayabilir hatta benim bi arkadasım var tavan boyasız olsun kapı değişmiş kaput değişmiş önemli değil diyor buda değişik bi adam işte

tamponuda sökmeden boyanabilir diyorlar ben en iyisi bi servisle görüşeyim eğer kayıta yazmazlarsa orada yaptırayım resimlerinide ceker yarın satarkende resimleri gösteririm
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                    Geçmiş olsun Emre.
                    Araçlarımıza çok önem veriyoruz. Doğal olarak da bu gibi hatalar sinir verici ve üzüyor. Fakat yine de kötünün iyisi olmuş. Tamponlarda boya sorun olmuyor ise yap bi güzellik arabana
                    Hem zaten uzak yola gittiysen sağ sola ön tampona bir sürü ufak taşlar gelmiştir . O görüntüden kurtulmuş olursun.
                    Fazla takmaya değmez.
                    Orjinal yazı sahibi: Ali_41
                    geçmiş olsun
                    çok teşekkürler
                    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: iatros
                      Ben tampona bakan görmedim valla şimdiye kadar. 4 kapı 4 çamurluk kaput tavan bagaj harici kimse bakmaz
                      Ömür'üm, renk farkı olmazsa zaten kimse tamponun boyandığını anlamaz. Renk tutmazsa o zaman bizim gibi takıntılı adamlar anında anlar

Bu arada, Emre bey geçmiş olsun, sıkmayın canınızı nasılsa tampon, boyanır iş halledilir. Ama basınçlı suyu fazla yakın tutturmayın, yıkamacılardaki makinalar biraz kuvvetlidir ve kir çabuk aksın, iş çabuk bitsin sıradaki aracı hemen yıkamaya alsınlar diye bizler kadar özen göstermezler.

Yorum

Geçmiş olsun Emre, Boya nasıl bu kadar kolay çıkar anlamadım. Kesinlikle çok basınçlı su ile çok yakından yıkama sonucu olmuştur. Ben de yıkamayı genellikle basınçlı su ile yaptırırım,ama hiç böyle bir şey olmadı. Tekrar geçmiş olsun ama sonuçta tampon yeniden boyatması en kolay yer.

2009 Opel Insignia 1.6 T Cosmo + 19''Dunlop + FlexRide + Cd500 Navi + Sunroof + Isıtmalı Deri Döşeme / Teknik Gri

Yorum

Böyle değilde benim ön tamponun tekerleklere bakan kısmındaki yerde basıçlı su ile yıkanmadan dolayı boya lar uçtu ama görünmeyen yer olduğu için önemsemiyorum birde rutush boyası var bende 2 haftada bir rutush yapıyorum

Emre sizin oraların suyu güzel olduğu için boyayı uçurmuş geçmiş olsun

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: FacomX
                            Böyle değilde benim ön tamponun tekerleklere bakan kısmındaki yerde basıçlı su ile yıkanmadan dolayı boya lar uçtu ama görünmeyen yer olduğu için önemsemiyorum birde rutush boyası var bende 2 haftada bir rutush yapıyorum

Emre sizin oraların suyu güzel olduğu için boyayı uçurmuş geçmiş olsun
                            tabi canım su okadar şifalı ki boya bile kendini koyuverdi ihihi

Orjinal yazı sahibi: ted79
                            Geçmiş olsun Emre, Boya nasıl bu kadar kolay çıkar anlamadım. Kesinlikle çok basınçlı su ile çok yakından yıkama sonucu olmuştur. Ben de yıkamayı genellikle basınçlı su ile yaptırırım,ama hiç böyle bir şey olmadı. Tekrar geçmiş olsun ama sonuçta tampon yeniden boyatması en kolay yer.

çok teşekkürler iyi dilekleriniz için

Yorum

plastik boya rasında iyice uyum yok bence plastik kalitesinden kaynaklanıyor..
                              Geçmiş olsun kardeşim .. o kadarcık nazarlığın olsun bence lokal boyatmayı dene istanbulda bir usttam var iyi işçiliği var . gelirsen yardımcı olurum
                              2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                              [center]

Yorum

Geçmiş Olsun Emrecim Nazarlık Sana Bişey Olmasın
                                2012 Opel Astra H CDTI 90 hp
                                2012 Opel Astra  J sport+stil paket 1.4 140hp

Yorum

İşleniyor...
                                X